INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Puyol îi întinde o mână lui Vinicius: „Mi-ar plăcea să vorbesc cu el, să-i spun ce cred și ce simt”

Vinicius Junior // foto: Imago Images
Vinicius Junior // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 14:25 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 14:32

Carles Puyol (45 de ani), fostul căpitan legendar al Barcelonei, cu aproape 600 de meciuri în tricoul blaugrana, spune că „mi-ar plăcea să discut cu Vinicius și să-i spun ce simt despre el”. Afirmațiile acestuia vin în contextul în care jucătorul lui Real Madrid a intrat într-un nou conflict, de această dată cu portarul lui Rayo.

Duminică seara, în meciul dintre Real Madrid și Rayo Vallecano, scor 0-0, Vinicius Junior și-a pierdut cumpătul și l-a provocat la bătaie pe portarul oaspeților, Stole Dimitrievski: „Tu și eu, hai afară!”.

Este a doua etapă la rând când Vinicius se regăsește în mijlocul unui scandal, după ce săptămâna trecută, la 2-1 cu Barcelona, brazilianul a provocat publicul catalan și a fost calmat cu greu de antrenorul Carlo Ancelotti.

Marca scrie despre Andrei Rațiu: „Remarcabil! Una dintre acele nopți memorabile”. Dar i-a dat o notă incredibilă!
REAL MADRID - RAYO VALLECANO 0-0
Marca scrie despre Andrei Rațiu: „Remarcabil! Una dintre acele nopți memorabile”. Dar i-a dat o notă incredibilă!

Carles Puyol îi întinde o mână lui Vinicius Junior

În contextul ieșirilor lui Vinicius, Carles Puyol, fostul căpitan al Barcelonei, a afirmat astăzi, la un eveniment, că „mi-ar plăcea să vorbesc cu el”.

„Vinicius este un fotbalist grozav, face diferența și ar trebui admirat pe toate stadioanele. Mulți jucători buni au venit pe Camp Nou ca rivali și au fost admirați pentru că erau mari jucători.

Mi-ar plăcea să vorbesc cu el din postura de coleg de profesie și să-i spun ce cred și simt despre el. Dacă și-ar schimba atitudinea, cred că ar avea parte de mai multă recunoaștere”, a opinat Puyol, citat de Diario AS

Frustrarea pe care Vinicius pare să o simtă pe teren meci de meci se transpune și în evoluțiile lui. Brazilianul a înscris doar 3 goluri în cele 11 meciuri jucate în acest sezon, cel mai recent acum o lună, la 4-0 cu Osasuna. Pe deasupra, are și 3 assisturi.

Rezumatul VIDEO al meciului Real Madrid - Rayo Vallecano

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Apelul tulburător al lui Luis Diaz: „Suntem disperați” » Teroriștii care i-au răpit tatăl amenință: „Crește riscul asupra vieții lui”

Radu Drăgușin, lumini și umbre cu Cagliari: „Gigant în prima repriză, apoi a suferit după pauză”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  06 Noiembrie 2023, 14:39

Vinicius este o gloaba rasfatata, ar trebui interzis pe viata din fotbal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează