INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

„Planul lui Ancelotti” » Spaniolii au aflat ce-a pregătit Realul pentru a-l surprinde pe Guardiola

Carlo Ancelotti , Foto-IMAGO
Carlo Ancelotti , Foto-IMAGO

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2022 15:39 / Actualizat marti, 03 mai 2022 17:16

Carlo Ancelotti (62 de ani) vrea ca Real Madrid să fie agresivă la mijloc, să-i blocheze pe De Bruyne și pe Rodri și să deschidă rapid scorul, susține AS. Guardiola vine „să înscrie și să câștige și pe Bernabeu!”. Un alt pas către prima Ligă a lui Manchester City.

  • Real Madrid - Manchester City este programat miercuri, 4 mai de la 22:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe DigiSport1, OrangeSport și PrimaSport.

Real n-a dedicat multă vreme sărbătoririi titlului din LaLiga, pentru că, la trei zile după Espanyol, pe Bernabeu vine Manchester City. Los blancos au de remontat un handicap minim și Carlo Ancelotti a pregătit minuțios returul, bazându-se pe trei factori: inimă, inteligență și sprijinul publicului. Cotidianul AS a aflat și ce cuprinde planul cu care antrenorul italian și-a propus să tranșeze disputa cu „cetățenii” lui Guardiola pe care Alaba o va rata, fiind accidentat.

Drama celor doi frați campioni cu Dinamo: „La doi ani după ce tata a murit, doctorii ne-au scris că au găsit loc să-l opereze”
DINAMO
Drama celor doi frați campioni cu Dinamo: „La doi ani după ce tata a murit, doctorii ne-au scris că au găsit loc să-l opereze”

Revine Casemiro la Real Madrid

Prima condiție esențială este ca madrilenii să marcheze primii, nu cum s-a întâmplat la precedentele dueluri retur din eliminatorii, cu PSG și Chelsea, sau pe Etihad. Dacă va fi așa și golul va pica și repede, City va suporta o mare și constantă presiune pe Bernabeu din partea fanilor, care îi vor încărca puternic pe Benzema și Vinicius. 

Altă cheie a meciului va fi mijlocul terenului, unde revenirea lui Casemiro trebuie să asigure echilibru și agresivitate și să „taie” libertatea de mișcare pentru De Bruyne și Rodri, piesele esențiale ale lui Pep. În caz că lucrurile nu vor merge conform planului, Ancelotti va apela atunci la banca de rezerve în ultima jumătate de oră. Și la energia tinerilor Rodrygo, Camavinga și Ceballos.

Ce nu s-a văzut la TV: scandal după FCSB - FC Argeș! » „Dodel” Tănase, oprit cu greu în fața peluzei: „Când i-am reproșat asta, ne-a înjurat!”
FCSB - FC ARGEȘ 4-0
Ce nu s-a văzut la TV: scandal după FCSB - FC Argeș! » „Dodel” Tănase, oprit cu greu în fața peluzei: „Când i-am reproșat asta, ne-a înjurat!”

Guardiola vrea trofeul!

Dincolo, rețeta e aceeași ca în manșa întâi. Posesie, ofensivă și goluri. Pentru că trupa lui Guardiola vine să marcheze la Madrid și să câștige. „Vrem să scriem istorie și să ridicăm trofeul Ligii la Paris, primul al clubului”, avertizează Pep. 

Pentru el ar fi al treilea triumf, în vreme ce Ancelotti visează la al patrulea, un record absolut în lumea antrenorilor.

Moral ridicat pentru Real

Manchester City a învins-o pe Real Madrid, 4-3, în turul primei semifinale din Champions League.

Madrilenii vin cu un moral imens la meciul cu City după ce în week-end au câștigat al 35-lea titlu din istorie, după succesul cu Espanyol, scor 4-0.

VIDEO. Rezumat Manchester City - Real Madrid (4-3)

Dacă Real vrea să rămân zece ani, zece ani voi sta aici. Apoi, probabil că mă voi retrage și voi petrece timpul cu nepoții și familia, voi merge în vacanță cu soția, voi vedea lumea. 

- Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Citește mai multe articole din fotbalul internațional:

Drăgușin, piedică spre salvare: „Groaznică eroare care a condamnat-o pe Salernitana!”

Villarreal - Liverpool, în semifinalele Ligii Campionilor. Echipe probabile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
realcf
realcf  •  03 Mai 2022, 20:42
Postat de michael pe 03 Mai 2022, 19:31

Moșule, mă tem că ai să ridici fumul alb, nu trofeul UCL!!! Guardiola sau Klopp sunt cei mai îndreptățiți la trofeu!!

Guardiola in special dupa 1 miliard de euro pe transferuri si rezultate 0!!!

michael
michael  •  03 Mai 2022, 19:31

Moșule, mă tem că ai să ridici fumul alb, nu trofeul UCL!!! Guardiola sau Klopp sunt cei mai îndreptățiți la trofeu!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează