INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Tătăruşanu, analizat după ultimul meci al lui AC Milan: „Uneori a fost superficial”

Ciprian Tătăruşanu, Foto: Imago Images
Ciprian Tătăruşanu, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 15:50 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 16:15

Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) a revenit după zece luni între buturile lui AC Milan și a reușit o paradă importantă singur cu Nedim Bajrami (23 de ani). Dar are și partea sa de vină la lovitura liberă din final.

Accidentarea lui Mike Maignan (27 de ani) i-a redeschis drumul spre titularizarea în poarta campioanei Italiei. După mai bine de zece luni, portarul român a reprimit încrederea lui Stefano Pioli și a bifat tot meciul de sâmbătă seară, la Empoli (3-1). 

Fostul campion cu FCSB recunoaște că era favorizat de Gigi Becali și Mihai Stoica: „Știai că te plac și erai mai dezinvolt”
FCSB
Fostul campion cu FCSB recunoaște că era favorizat de Gigi Becali și Mihai Stoica: „Știai că te plac și erai mai dezinvolt”

„Uneori Tătăruşanu a fost superficial”

A fost un thriller cu trei goluri în minutele de prelungire și suspans până la capăt, cu goalkeeperul printre protagoniști. Și în bine, dar și în rău. Așa cum ne-a obișnuit în perioada petrecută la AC Milan. 

Tătăruşanu a primit în general nota 6 în presa italiană și a ieșit pe plus din confruntarea din Toscana. A avut o intervenție foarte bună când scorul era încă 0-0 și balanța în echilibru șubred. Echilibru care nu s-a rupt decât după ce Ballo-Toure și Rafael Leao au dat lovitura la Empoli.

Tătăruşanu a revenit după zece luni între buturile lui AC Milan

Gazzetta dello Sport i-a acordat un calificativ în media echipei rossonera. „O paradă fundamentală în fața lui Bajrami și o poziționare deloc impecabilă la lovitura liberă de 1-1 pe care a executat-o albanezul Bajrami. Un bun început, bilanțul este unul pozitiv”. 

Aceeași opinie au avut-o și ziariștii de la Corriere dello Sport, puțin mai critici la adresa lui Tătăruşanu: „A «combinat» mai multe faze în care a fost superficial, dar a și salvat decisiv cu piciorul în fața lui Bajrami. La lovitura liberă directă are o parte de responsabilitate. Și la repunerea mingii în joc a mai dat rateuri, oferind-o cadou adversarilor pentru contraatacuri. S-a bucurat alături de marcatorii golurilor rossonere și aproape sigur își va păstra locul de titular și în această lună".

VIDEO. Rezumatul meciului Empoli-Milan (1-3)

Citește și:

Gică Popescu atacă un „tricolor”: „Dumnezeule! Cu astfel de jucători să mergem mai departe?!”

Real Madrid și FC Barcelona se luptă pentru un jucător de 16 ani din Brazilia, cotat la 15 milioane de euro!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (8)
danglumetu
danglumetu  •  03 Octombrie 2022, 11:16

ce valoare sa aiba un portar de 36 de ani catalogat...superficial?

GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  02 Octombrie 2022, 20:47

De ce si de cine sa fie analizat Ciprian Tatarusanu ? Omul si-a facut datoria pe unde à jucat ,à facut bani ,si este un baiat de mare caracter ! Restul e tacere ,inclusiv pentru *** care il critica in comentarii !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  02 Octombrie 2022, 17:37
Postat de steaua1986. pe 02 Octombrie 2022, 16:52

:)))))))))))))))))))))

Mai ai frați, mă dobbi?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează