INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Cristiano Ronaldo, prima reacție despre plecarea de la United: „O să aflați în curând. Din 100 de știri, doar 5 au fost corecte”

Cristiano Ronaldo, Foto: Getty Images
Cristiano Ronaldo, Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2022 12:52 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 15:07

Cristiano Ronaldo (37 de ani), atacantul lui Manchester United, susține că presa a scris doar minciuni despre el în ultima vreme: „Din 100 de știri, doar 5 au fost corecte”.

În ultimele săptămâni au circulat în media o sumedenie de speculații despre viitorul lui Cristiano Ronaldo. Că vrea neapărat să plece de la Manchester United și-și caută un club „de Champions League”. Că a fost refuzat de Bayern, de Chelsea și de Atletico din cauza salariului astronomic, iar mai nou ar fi în discuții cu Borussia Dortmund

David Popovici s-a retras din finala de la 400 de metri liber! Informații de ultimă oră obținute de trimișii speciali ai Gazetei la Roma
CE DE ÎNOT
David Popovici s-a retras din finala de la 400 de metri liber! Informații de ultimă oră obținute de trimișii speciali ai Gazetei la Roma

Erik ten Hag, dispus să se despartă de Ronaldo

Toate astea în condițiile în care, potrivit The Sun, managerul lui United, Erik ten Hag, e dispus acum să se despartă de el, „din cauza atmosferei proaste pe care o creează în vestiar”. 

30 de milioane de euroe cota de piață „la zi” a lui Cristiano, pe transfermarkt.de

CR7, cum i se mai spune, n-a reacționat în niciun fel la comentariile făcute pe seama sa. Până astăzi! Internaționalul portughez în vârstă de 37 de ani s-a folosit de contul său pe Instagram pentru a-i răspunde unui utilizator. 

Cristiano Ronaldo: „O să aflați adevărul în câteva săptămâni”

„O să aflați adevărul când voi acorda un interviu, peste câteva săptămâni. Presa spune minciuni. Am un caiet și în ultimele luni, din cele 100 de știri pe care le-am notat, doar cinci au fost corecte. Imaginează-ți cum stau lucrurile", a comentat atacantul lui United. 

30 de milioane de europe sezon câștigă CR7 la Manchester United

Ronaldo a avut un debut dezastruos în noul sezon. Împotriva lui Brighton, pe Old Trafford, el a fost introdus la scorul de 0-2, pentru ultimele 37 de minute. United a redus din handicap, însă grație unui autogol. Și s-a terminat 1-2. Iar în deplasarea de la Brentford a fost integralist. Degeaba. „Diavolii” au pierdut categoric: 0-4!

VIDEO. Top 10 goluri ale lui Ronaldo la Manchester United

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Refuzată de Frenkie de Jong, Manchester United are o nouă țintă » „Diavolii” au pus ochii pe un mijlocaș din Premier League

S-a întors Di Magia! Gol și pasă de gol la debutul în Serie A

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
enigmaticul
enigmaticul  •  17 August 2022, 21:02

Cristinel ***! El vrea ”cupa cu urechi” acum, la aproape 40 ani, dar cu MU nici măcar nu a prins un loc de UCL. Vremea lui a trecut, acum i-a mai rămas doar ”pectoralii” pe care-i încordează cu înverșunare dar fotbalul doar îl mimează. Sunt curios ce echipă îl va lua să-i plătească și un salariu consistent doar pentru că e.......CR7. Direcția lui este doar una, ghetele-n cui și să se ocupe de Georgina și copii, cu fotbalul s-a ”gătat”.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dino
Dino  •  17 August 2022, 17:22

Ca sa ai randament cu Ronaldo trebuie sa faci echipa in functie de el. Nu cred ca nu exista antrenor care sa nu-l vrea din punct se vedere abilitati dar e greu sa scoti maximum din el.

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  17 August 2022, 17:10

Din cauza lui Cocalardo Manchester United nu s-a calificat in UCL, sa stea acolo si sa ii ajute in UEL, nu sa faca atitea figuri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează