INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Dani Alves rămâne în închisoare » Judecătorul i-a respins și a treia cerere de eliberare provizorie

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 10:54 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 11:37

Dani Alves (40 de ani), fost jucător la Barcelona, Juventus și PSG, este în închisoare din luna ianuarie, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală.

Fostul internațional brazilian a fost acuzat de către o tânără că ar fi violat-o în toaleta unui club de noapte din Barcelona la finalul anului trecut.

A luat degeaba toată „crema” » FCSB, la ani-lumină de puterile Europei
FCSB
A luat degeaba toată „crema” » FCSB, la ani-lumină de puterile Europei

Dani Alves rămâne în închisoare

Dani alves rămâne în continuare în închisoare, după ce judecătorul i-a respins a treia cerere de eliberare provizorie, motivând că riscul ca Dani Alves să fugă este prea mare, potrivit news.ro.

Încarcerat în apropiere de Barcelona din 20 ianuarie, brazilianul în vârstă de 40 de ani a fost acuzat de o tânără că a violat-o la sfârşitul lunii decembrie în toaleta unui club de noapte din oraşul catalan. Parchetul spaniol a cerut nouă ani de închisoare pentru fotbalist. 

Acuzat de „agresiune sexuală”, o categorie penală care include violul în Spania, el urmează să fie judecat în acest caz la o dată care nu a fost încă stabilită.

Mărturiile victimei au fost terifiante: „El era în spatele meu, iar eu îl aveam pe vărul meu în faţa mea. Apoi îmi amintesc că s-a îndepărtat şi mi-a făcut semn să vin spre el. Am crezut că poţi să vorbeşti cu el şi să vezi ce vrea şi nu m-am gândit la altceva. M-am dus acolo ca să vorbesc cu el. În niciun moment nu am ştiut unde mă duc. 

Îmi amintesc că m-am dus acolo unde era el, dar nu-mi puteam imagina unde mă ducea. Am ajuns acolo şi era o uşă, el a deschis-o şi am intrat. Când am intrat, am văzut în ce intram, am văzut că era o toaletă mică, am văzut că era foarte, foarte mică. Cred că atunci a început şocul meu", spune ea.

„Îmi amintesc că s-a aşezat şi am început să-i spun: „Trebuie să plec, trebuie să plec". Îmi amintesc că mi-a ridicat rochia şi m-a făcut semn să mă aşez pe el. Şi a început să-mi spună o mulţime de lucruri. A insistat să îi spun lucruri... şi din acel moment m-am împotrivit (...) M-a rănit la genunchi şi am sfârşit prin a mă răni. A încercat să mă oblige să fac sex oral. M-am tot îndepărtat, până când m-a apucat de gât şi a început să mă pălmuiască", a adăugat tânara.

Vezi și alte știri:

Cornel Dinu, nimicitor pe GSP.ro: „Ce căutați la Dinamo voi, ăștia cu alba-neagra?! Aduceți exorcistul, este Diavolul în casă!”
DINAMO
Cornel Dinu, nimicitor pe GSP.ro: „Ce căutați la Dinamo voi, ăștia cu alba-neagra?! Aduceți exorcistul, este Diavolul în casă!”
Nu mai suportă declarațiile lui Alex Chipciu: „Trăiești mai mult la interviuri, decât pe teren!”
RAPID - U CLUJ 2-3
Nu mai suportă declarațiile lui Alex Chipciu: „Trăiești mai mult la interviuri, decât pe teren!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează