INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA

David Silva, ca şi transferat la Real Madrid

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2010 00:00

FC Valencia renunţă la un alt jucător important, după ce tocmai l-a dat Barcelonei pe golgeterul David Villa contra sumei de 40 de milioane de euro. 

 

"Liliecii" sînt la un pas să-l cedeze şi pe David Silva, al cărui transfer la Real Madrid este considerat ca iminent de "Marca". Afacerea s-ar face tot pentru 40 de milioane de euro, bani cu care clubul alb-violet caută să-şi mai rezolve din marile probleme financiare. Mijlocaşul stînga de 24 de ani este o ţintă în "Bernabeu" de sezonul trecut.

 

Conducerea "blanco" speră să încheie afacerea pînă la sfîrşitul acestei săptămîni, mai ales că de Silva (internaţional spaniol de la 19 ani) se mai interesează Arsenal şi Manchester City.

Pe de altă parte, "La Gazzetta dello Sport" susţine că primele cerinţe ale lui Jose Mourinho, dacă va veni la Real, sînt interistul Maicon (fundaş dreapta) şi lazialul Kolarov (apărător stînga).

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
 •  21 Mai 2010, 01:29

@ dinnobolique : fara suparare, dar scrie clar ca este international spaniol de la 19 ani... nu spune niciunde cum ca ar avea acum 19 ani, ci ca la varsta respectiva a deputat la echipa nationala :) ar fi fost extraordinar sa il aduca si pe villa :D da nah...asta e

 •  20 Mai 2010, 14:30

In vara anului trecut vedeam numai poze cu David Villa in tricoul Realului, dar iata ca a ajuns la Barca.Eu cred ca Real ar trebui sa astepta sa semneze mai intai cu Mourinho apoi sa parafeze transferurile dorite de acesta.Singura data cand Mou a dat-o in bara cu un transfer a fost cu R.Quaresma,in rest nu.E bine ca acesta se orienteaza spre aparare si cred ca va face trupa tare de tot la Real.

siremil
siremil  •  20 Mai 2010, 13:58

pacat ca nu l-a luat Real si pe Villa :-ss faceau un cuplu beton :X

Vezi toate comentariile (15)
Comentează