INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NICE

Echipa lui Rareș Ilie a transferat un fost campion din Premier League și un fotbalist de la Juventus!

Nice se pregătește să-și facă o echipă puternică
Nice se pregătește să-și facă o echipă puternică

Articol de - Publicat marti, 02 august 2022 13:38 / Actualizat marti, 02 august 2022 15:06

Nice se pregătește să-și facă o echipă puternică. Luni l-a prezentat pe galezul Aaron Ramsey. Transferul danezului Kasper Schmeichel e iminent.

Duminică, Nice debutează în noua ediție de Ligue 1 și, în ultima săptămână înaintea startului, se întărește cu adevărat. Colegi noi și nume mari pentru sprijinul tineri ca Rareș Ilie. 

A renunțat să fie portar de hochei, pentru o carieră spectaculoasă în modeling » Imaginile sunt virale
HOCHEI
A renunțat să fie portar de hochei, pentru o carieră spectaculoasă în modeling » Imaginile sunt virale

Aaron Ramsey la Nice: „Sunt nerăbdător să încep”

Luni seară, „Les Aiglons” l-au prezentat pe Aaron Ramsey, 31 de ani, liber de contract după despărțirea de Juventus. „Iată un jucător experimentat care debarcă la Gym. Un lider talentat și carismatic”, a fost descris britanicul pe site-ul clubului. 

I-au fost alături cei mai importanți oficiali ai roș-negrilor: președintele Jean-Pierre Rivère și Dave Brailsford, directorul sportiv al companiei Ineos (proprietara lui Nice), în același timp manager general al echipei de ciclism Ineos Grenadiers. 

„Sunt nerăbdător să încep”, a comentat Ramsey pe Twitter. Galezul se pregătește de Mondialul din Qatar, primul său turneu final de CM, după două Europene (2016, 2020). 

Kasper Schmeichel vine la Nice după 11 ani la Leicester 

Și nu va fi singurul veteran achiziționat de „vulturi”. Sosirea lui Kasper Schmeichel pe „Allianz Riviera” este iminentă. După 11 sezoane la Leicester, campion în Premier League în 2016, danezul în vârstă de 35 de ani se mută pe Coasta de Azur. 

Ei nu sunt singurii care de alătură formației lui Lucien Favre. Tot luni a fost oficializat și și mijlocașul francez Alexis Beka-Beka (21 de ani), cumpărat de la Lokomotiv Moscova cu 12 milioane de euro (sumă ce include și bonusuri). 

Nice mai așteaptă și transferul tânărului fundaș central Mattia Viti (20 de ani), internațional italian U21. Empoli va primi 10 milioane.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Și în Slovacia se vorbește maghiară și se scandează „Ria, Ria, Ungaria!” » Care este atmosfera în orașul în care se va juca Dunajska Streda - FCSB

Ce dialog! Noul „stâlp” din defensiva lui Chelsea a sunat o legendă a clubului: „Se poate?”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează