INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Tată și fiu, colegi la aceeași echipă » Vagner Love și Enzo Vagner vor juca împreună

Vagner Love // Foto: Imago
Vagner Love // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 19:17 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 20:52

După ce au fost coechipieri în Danemarca, la Midtjylland, Vagner Love (39 de ani) și Enzo Vagner (17 ani) se vor reuni din nou în Serie B din Brazilia. Ultimul tocmai s-a despărțit de Cruzeiro, la mai bine de un an de când atacantul afirmat în Rusia se transferase la Sport.

În familia Vagner, tradiția fotbalistică se perpetuează indiferent de vârstă. Vagner Love, renumit în lume după codițele colorate în albastru sau roșu cu care juca la ȚSKA Moscova, și-a atras băiatul, Enzo Vagner, să joace împreună la Sport Recife, ocuanta locului 2 din divizia secundă a Braziliei. 

Fiul are 17 ani și a fost crescut de Cruzeiro, pe care o părăsește acum ca să fie alături de părintele său. Enzo va semna un contract până în 2026, când i se va încheia perioada de formare.

Tată și fiu, colegi la aceeași echipă » Vagner Love și Enzo Vagner vor juca împreună
Enzo Vagner

Enzo și Vagner Love au jucat împreună și în Danemarca

Nu este o premieră însă pentru cei doi. Vagner Love și Enzo Vagner au fost coechipieri și la Midtjylland în sezonul 2021-'22, în prima ligă daneză. Atacantul de 39 de ani nu mai era titular și a bifat 97 de minute din 9 apariții în campionat, în timp ce puștiul era promovat de la formația de juniori U17.

Cea mai sexy atletă a lumii îl provoacă pe Haaland, după ce a mai făcut o „victimă” în rândul fotbaliștilor: „Când ești gata, te aștept!”
METROSPORT
Cea mai sexy atletă a lumii îl provoacă pe Haaland, după ce a mai făcut o „victimă” în rândul fotbaliștilor: „Când ești gata, te aștept!”

Vagner Love a schimbat în 20 de ani 12 echipe

Vagner Love mai are contract cu Sport până la sfârșitul anului, când ar putea promova și echipa din Recife. Între cele 12 echipe la care a mai jucat se numără Shandong Luneng, Monaco, Alanyaspor, Beșiktaș, Flamengo, Palmeiras, Corinthians și Kairat. Are și 20 de selecții la naționala Braziiei, pentru care a marcat de patru ori.

Copilul său se află abia la începutul carierei, acum făcând pasul către echipa de seniori. Și el joacă tot atacant central și se mutase în vara trecută de la Midtjylland U17 la Cruzeiro U17, care nu i-a reînnoit angajamentul.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Convocat la naționala Spaniei la 16 ani! Selecționerul a șocat prin aducerea puștiului-minune de la Barcelona

Scandal cu Benzema în Arabia Saudită » Renunță la contractul de 240 de milioane de euro?!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close