INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EMIRATE

VIDEO Fabrizio Romano a anunțat noul antrenor de legendă al lui Florin Tănase la Al-Jazira

Frank de Boer, noul antrenor al lui Florin Tănase la Al-Jazira. 
Foto: Twitter @ Al Jazira
Frank de Boer, noul antrenor al lui Florin Tănase la Al-Jazira. Foto: Twitter @ Al Jazira

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 19:12 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 19:35

Olandezul Frank de Boer (53 de ani) este noul antrenor al formației Al-Jazira, din Emiratele Arabe Unite. La echipa din Golf este legitimat și fostul căpitan al celor de la FCSB, Florin Tănase (28 de ani). 

Batavul a fost deja prezentat de trupa din emiratul Abu Dhabi, după cum se arată pe contul oficial de Twitter al celor de la Al-Jazira. 

FCSB renunță la încă un jucător, al 8-lea: e cel care urma să-i fie concurent lui Octavian Popescu + Cine vine să fie alternativă pentru regula U21
fcsb
FCSB renunță la încă un jucător, al 8-lea: e cel care urma să-i fie concurent lui Octavian Popescu + Cine vine să fie alternativă pentru regula U21

Frank de Boer, noul antrenor al lui Florin Tănase la Al-Jazira

Cei de la Al-Jazira au anunțat venirea lui Frank de Boer și prin vocea cunoscutului jurnalist italian Fabrizio Romano. 

Frank de Boer revine pe banca tehnică după o pauză de aproape doi ani, când pleca de la cârma naționalei Olandei, pe care a pregătit-o timp de jumătate de an (septembrie 2020- iunie 2021). 

Frank de Boer își începuse cariera de tehnician la juniorii clubului Ajax Amsterdam. A fost timp de 5 ani și jumătate antrenorul echipei de seniori a „lăncierilor”, cu care a cucerit 5 trofee: 4 titluri de campion în Olanda și o Supercupă a Olandei. 

A urmat experiența de la Inter Milano (august 2016 - noiembrie 2016), după care a bifat un scurt mandat pe banca englezilor de la Crystal Palace, unde a câștigat un singur meci din 5. 

Ultima echipă de club pregătită de De Boer a fost formația americană Atlanta United, unde a antrenat între ianuarie 2019 și iulie 2020. A câștigat Cupa SUA cu formația din statul Georgia. 

Citește și: 

Unul dintre cei mai controversați arbitri s-a retras! A plâns și a fost aplaudat

PSG mai face un transfer: un superjucător de la Sporting Lisabona, cu o clauză enormă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează