INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Jucătorul lui Manchester City i-a fost oferit lui Real Madrid! Cere 5 milioane de euro pe an

Gabriel Jesus, în stânga // foto: Guliver/gettyimages
Gabriel Jesus, în stânga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 11:35 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 12:02

Gabriel Jesus (25 de ani), atacantul brazilian al celor de la Manchester City, a fost oferit celor două mari cluburi din Madrid, Real și Atletico.

Gabriel Jesus mai are contract cu Manchester City până în 2023, dar probabilitatea ca el să continue la „cetățeni” și sezonul viitor este mică.

Manchester City i-a transferat pe Erling Haaland și Julian Alvarez, astfel că este acoperită pe poziția de atacant central, cea preferată de brazilian.

În acest context, Jesus a fost oferit la Atletico și Real Madrid, conform Cadena SER.

Un jucător român de legendă se poziționează contra curentului după dezvăluirile GSP: „Nu ne permitem să-l pierdem pe Chiricheș!”
ROMÂNIA
Un jucător român de legendă se poziționează contra curentului după dezvăluirile GSP: „Nu ne permitem să-l pierdem pe Chiricheș!”

Gabriel Jesus, oferit la Atletico și Real Madrid

Brazilianul cere un salariu de 5 milioane de euro anual, pretenție care i-a făcut pe „saltelari” să respingă ferm posibilitatea de a-l transfera.

În schimb, Real Madrid este interesată de serviciile lui Jesus, fiind în căutarea unui atacant de rezervă pentru Karim Benzema, însă în calea transferului există o piedică. Fiind sud-american, Gabriel ar ocupa un loc de extracomunitar.

Numai că cele 3 locuri pentru jucători extracomunitari la Real Madrid sunt ocupate de Militao, Rodrygo și Vinicius Junior. Ultimul a aplicat pentru pașaportul spaniol, însă procesul merge greu, astfel că Jesus ar putea fi înregistrat abia după ce Vinicius va obține actul.

„Jesus se potrivește pe profilul dorit de club, are un preț acceptabil, contractul i se termină în 2023 și este tânăr”, scriu spaniolii.

Fiind în ultimul an de contract, este de așteptat ca Manchester City să nu solicite o sumă de transfer uriașă în schimbul lui Jesus.

Transferat de Manchester City în 2017 pentru 32 de milioane de euro, Gabriel Jesus a înscris 95 de goluri în 236 de meciuri pentru „cetățeni”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Scandal între scandinavi » Haaland: „M-a făcut t***ă și a zis că îmi rupe picioarele”

De asta nu prelungește cu Liverpool? Un COLOS din Europa i-a promis lui Salah că-l transferă în 2023!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează