INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFLICT

Starul care ar fi refuzat-o pe Rapid, concediat și dat în judecată după ce a sărit să bată antrenorul!

Articol de - Publicat sambata, 09 aprilie 2022 15:19 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 16:21

Hatem Ben Arfa (35 de ani) s-a despărțit după trei luni de Lille. Campioana Franței l-a dat afară, după ce a sărit la bătaie cu antrenorul Gourvennec și l-a agresat și pe colegul Tiago Djalò.

Hatem Ben Arfa nu se dezminte, a rămas același rebel neînțeles al fotbalului și la 35 de ani, împliniți în martie. 

Atacantul francez, cu 15 selecții și două goluri la națională, a comis-o iarăși. Jucătorul dorit de Rapid în toamnă și care a refuzat o mutare în Giulești nu a rezistat decât trei luni la noua sa echipă. Lille l-a dat afară după meciul cu „lanterna” Bordeaux (0-0).

Din play-off, la faliment! » Deciziile care au provocat dezastrul la clubul din Liga 1
FALIMENT
Din play-off, la faliment! » Deciziile care au provocat dezastrul la clubul din Liga 1

Hatem Ben Arfa, dat afară de Lille: „Tu și președintele sunteți suciți la minte!”

Ben Arfa s-a certat rău cu antrenorul Jocelyn Gourvennec, care l-a introdus abia în minutul 78 în locul lui Bamba. „Aici nu ne aflăm la Guingamp!”, l-a ironizat Hatem pe tehnicianul campioanei Franței, mai întâi reproșându-i pe un ton obraznic tactica prea defensivă folosită și apoi chiar sărind la bătaie, după meci

Nu a putut fi calmat, conflictul a luat amploare și l-a agresat și pe colegul Tiago Djalò, într-un episod de violență nemaiîntâlnit la Lille.

Apoi, într-o postare pe Instagram, el i-a și insultat pe antrenorul fost la Guingamp și pe președintele Olivier Létang, numindu-i „suciți la minte”. Venit liber în mercato de iarnă, Ben Arfa și-a văzut reziliat, unilateral, contractul pentru motive disciplinare și, mai mult, clubul ia în calcul să-l dea în judecată pentru daune de imagine, cerându-i o despăgubire.

Hatem Ben Arfa ar fi fost dorit de Rapid anul trecut

În toamna anului trecut, Daniel Niculae a susținut că l-a ofertat pe Ben Arfa, însă într-un final francezul a ales oferta de la Lille.

„Au fost discuții destul de avansate. Ni l-am fi dorit foarte mult, ar fi fost un plus pentru jocul nostru ofensiv, ar fi fost jucătorul pe care l-am fi adus pentru a crește media de spectatori la meciurile Rapidului, pentru spectacol, dar l-am fi adus în primul rând pentru calitățile sale.

Cred că mai poate juca la un nivel înalt o perioadă destul de lungă. Am fost adversari în Ligue 1. Îmi pare rău că nu s-a concretizat acest transfer”, susținea Daniel Niculae la acea vreme.

Zeci de scaune distruse pe stadionul Giulești, abia inaugurat! » „Suporteri huligani" versus „E vina constructorului, le-a făcut prea fragile"

Rapidiștii le-au făcut o bucurie copiilor internați în Spitalul Județean din Arad, în ziua duelului cu UTA

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
miki123
miki123  •  09 Aprilie 2022, 17:02

***......***!!! Amărâți sunteți voi, fcsb.iștii, *** lui jiji, meme și mustață, toți cu brutărie absolvită!!! Ar trebui să îți fie rușine de prostiile pe care le debitezi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo15
paolo15  •  09 Aprilie 2022, 16:30

"Au fost discuții destul de avansate". Vai de mama voastră de amărâți!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close