INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Campioana rătăcită! Continuă criza echipei lui Inzaghi, în pericol să pice pe locul 4!

Inter, Simone Inzaghi// Foto: Marco Luzzani/Getty Images
Inter, Simone Inzaghi// Foto: Marco Luzzani/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2022 12:40 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 14:08

Inter a uitat să mai câștige și plătește tribut formei slabe a atacanților. Simone Inzaghi (45 de ani) nu are un plan de rezervă și nici de pe bancă nu a venit cu soluții viabile contra Fiorentinei (1-1): „Eu sunt primul responsabil”.

De la +7 față de rivala Milan, câte puncte avea avans la șefie înainte ca Giroud să răstoarne tabela în Derby della Madonnina, la -6 de actualul lider rossonero în numai 7 etape. Atât de mult a involuat în ultimele două luni campioana Italiei, căzută pe locul 3, cu perspective să ajungă chiar în afara podiumului după proxima ciocnire cu Juventus!

Imaginea zilei în Serie A » Un jucător a rămas știrb după Inter - Fiorentina: „Un punct în plus, un dinte în minus”
INTER - FIORENTINA 1-1
Imaginea zilei în Serie A » Un jucător a rămas știrb după Inter - Fiorentina: „Un punct în plus, un dinte în minus”

Dzeko, cel mai slab de pe teren cu Fiorentina

Cu excepția victoriei cu „lanterna” Salernitana (5-0), nerazzurii nu au mai bătut pe nimeni și n-au marcat decât patru goluri. În aceste șase partide, doar Alexis Sanchez și Dzeko au punctat dintre atacanți (câte o dată), semnul unei crize ofensive cronice. 

Cu Fiorentina, mai bună sâmbătă, a salvat un punct Dumfries (1-1), deși Simone Inzaghi a folosit toți cei cinci atacanți de pe foaie. Dzeko, cel mai slab de pe teren, a luat nota 5, la fel ca antrenorul gazdelor, care începe să își dezvăluie limitele în momentele cheie ale sezonului.

Transfer gratuit, dar nu prea » Real Madrid pregătește un bonus COLOSAL pentru Mbappe
LA LIGA
Transfer gratuit, dar nu prea » Real Madrid pregătește un bonus COLOSAL pentru Mbappe

Simone Inzaghi: „Credem încă în titlu”

Fratele mai mic al lui Pippo nu are un plan de rezervă și nici de pe bancă n-a venit cu soluții viabile. „Fără idei, inspirație și eficiență în fața porții, Inter e victima inerției negative”, cum scrie Gazzetta dello Sport, iar pe margine stă principalul vinovat, intrat în zodia remizelor. A cincea în ultimele nouă etape, câte făcuse Inter în precedentele 27 de partide!

7 puncte în ultimele 7 etapea obținut Inter în Serie A. În retur, nerazzurrii nu au reușit decât trei victorii din zece meciuri disputate

„Eu sunt primul responsabil, dar avem tot timpul să ne revenim, credem încă în titlu. Nu m-așteptam la o nouă abordare greșită. Se simte un pic și presiunea în această perioadă negativă, suntem prea frenetici”, admite Inzaghi jr. 

Fluierați la finali de suporteri, nerazzurrii n-au fost salvați nici de Chiffi, arbitrul revenind corect asupra penaltyului acordat inițial la duelul Lautaro - Venuti (faultul a fost invers), după ce a consultat VAR. 

VIDEO. Rezumatul meciului Inter vs. Fiorentina 1-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

El Superclasico, decis de un vrăjitor? Ce schimbare a făcut Boca la sfatul lui

Răzvan Marin, lăudat după Cagliari - AC Milan! Ce notă a primit și ce au remarcat jurnaliștii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează