INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Jose Mourinho a trădat » A făcut o ofertă fantastică pentru Leo Messi! Reacţia Barcelonei

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 septembrie 2014 13:17

Televiziunea catalană TV3 a dezvăluit informaţia că Leo Messi a fost dorit de Chelsea în mai, londonezii făcînd o ofertă fabuloasă pentru decarul Barcelonei.
"Chelsea a monitorizat situaţia complicată a lui Messi la Barca, cu prelungirea contractului, şi s-a gîndit că poate profita. Argentinianul era şi în vederile lui PSG, dar pînă la urmă a decis să rămînă în Catalonia. 

Oferta lui Chelsea a fost de 150 de milioane de euro, la cererea expresă a lui Jose Mourinho, care l-a rugat personal pe patronul Roman Abramovici să îi finanţeze proiectul de a-l aduce pe Messi pe Stamford Bridge. Barca şi jucătorul au respins însă propunerea", susţin jurnaliştii de la TV3.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (28)
braveheartro
braveheartro  •  28 Septembrie 2014, 14:28

Și până la urmă care a fost reacția Barcelonei? A refuzat oferta? Atâta tot? Din titlu bănuiam că l-a băgat în pi..da mă-si pe Mourinho. GSP-iști de rahat cu titlurile voastre.

madskills
madskills  •  28 Septembrie 2014, 07:53
Postat de agb87 pe 27 Septembrie 2014, 19:57

totusi, 150 000 0000 euro e o oferta buna.

E o oferta foarte buna, corect..daca te gandesti la viitorul imediat. Daca te gandesti la marketing pe termen lung, la rolul pe care il are in echipa (s-a vazut si cu Granada aseara), daca ii urmaresti jocul actual si nu pui accent doar pe goluri ci mai ales pe contributia pentru echipa, atunci realizezi ca oferta este mica pentru Barcelona. Pentru orice alt club, il carau in brate pana acolo. Dar Messi la ora actuala, la cat de altruist a devenit, este indispensabil pentru club. Are in doar cateva meciuri mai multe pase decat a avut Xavi in tot sezonul trecut :). Prefer sa-l vad fotbalistul total, in slujba echipei. Goluri are cine sa dea, plus ca si el da o groaza oricum

ionutddd
ionutddd  •  27 Septembrie 2014, 20:00

Messi sezonul asta le va da peste nas la toti amaratii si neajutoratii care sustineau ca Messi fara Xavi + Iniesta e zero. Uite ca desi nu mai inscrie la fel de des, dar ca si playmaker are mai multe assisturi decat toti jucatorii Barcelonei la un loc. Su-cck it up

Vezi toate comentariile (28)
Comentează