INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Karim Benzema dă de pământ cu un titular din naționala Franței: „Nu poți compara Formula 1 cu Karting. Eu sunt Formula 1!”

Karim Benzema în tricoul Franței în 2014 // sursa foto: Guliver/gettyimages
Karim Benzema în tricoul Franței în 2014 // sursa foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 19:02

Karim Benzema (32 de ani) i-a adresat cuvinte grele atacantului titular din naționala Franței, Oliver Giroud (33 de ani). Vârful lui Real Madrid nu a avut nicio reținere: „Nu poți compara Formula 1 cu Karting. Eu sunt Formula 1”.

Karim Benzema nu a mai fost selecționat în „naționala” din Hexagon din 2015, în timp ce Olivier Giroud, atacant la Chelsea, este titular incontestabil. Acesta a fost „numărul 9” al Franței și pe parcursul triumfului de la Cupa Mondială din 2018. 

Cu toate acestea, Benzema se consideră net superior fostului său coleg din echipa națională. Într-o sesiune de Q&A (întrebări & răspunsuri) pe Instagram, atacantul lui Real Madrid a vorbit despre diferența dintre ei doi:

„Nu ar trebui să comparați Formula 1 cu Karting. Și sunt încă finuț. Știu că eu sunt Formula 1”, a declarat Karim.

3 goluriîn 13 apariții a înscris Giroud în acest sezon pentru Chelsea

Benzema: „Stilul lui Giroud se potrivește Franței”

Benzema a avut și cuvinte de laudă la adresa lui Giroud, al cărui joc „se potrivește echipei naționale”:

„Dacă vorbim despre stilul de joc, se potrivește bine Franței. Este bine pentru că există jucători rapizi precum (Kylian) Mbappe și (Antoine) Griezmann, care joacă în benzi și primesc mingi de la atacantul central. Când Giroud este în față, este o bătaie de cap pentru apărările adverse, ceea ce le oferă celorlalți doi spațiu suficient să arate ce pot face.

S-ar putea să nu fie plăcut de privit și să nu spui „Uau, a fost incredibil”. Le place tuturor acest stil de joc? Nu știu, dar se potrivește bine Franței”, a adăugat acesta.

Karim Benzema, suspendat din echipa națională

Atacantul cu origini algeriene al lui Real Madrid nu a mai jucat pentru echipa națională a Franței din decembrie 2015. Antrenorul Didier Deschamps a renunțat la el după ce Benzema a fost plasat sub o anchetă formală pentru posibila șantajare a coechipierului Mathieu Valbuena cu o înregistrare video intimă a acestuia împreună cu iubita lui.

Președintele Federației Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, a declarat recent că Benzema nu face parte din planurile echipei naționale și că „aventura lui cu echipa națională a Franței a luat sfârșit”.

19 goluriîn 36 de apariții are Karim Benzema în acest sezon

VIDEO. #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre Benzema & Real Madrid:

Barcelona privește cu invidie în curtea rivalilor » Decizia luată de Real Madrid, în plină pandemie de coronavirus

Real Madrid pregătește revoluția » Zinedine Zidane, gata să renunțe la nume uriașe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează