INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Karim Benzema a trecut de 300 de goluri pentru Real Madrid! Se apropie rapid de Alfredo Di Stefano: „O mândrie”

Karim Benzema, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Karim Benzema, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2022 08:37 / Actualizat duminica, 09 ianuarie 2022 08:56

Sâmbătă, cu „dubla” reușită în Real Madrid - Valencia, Karim Benzema (34 de ani) a ajuns la un total de 301 goluri pentru los blancos.

Karim Benzema își cimentează locul în istoria clubului din capitala Spaniei. Atacantul francez, care are parte de un sezon excelent - 22 de goluri în 25 de meciuri -, a înscri sâmbătă golurile 300, respectiv 301 pentru Real Madrid.

El a devenit astfel doar al 4-lea jucător din istoria clublui care depășește borna de 300 de goluri în legendarul tricou alb. Doar Cristiano Ronaldo (451), Raul Gonzazlez (323) și Alfredo Di Stefano (308) au mai reușit asta!

Recitalul lui Benzema și Vinicius Jr., contestat de Valencia: „Hoțiile devin repetitive în Madrid” » Pique s-a implicat și el
La Liga
Recitalul lui Benzema și Vinicius Jr., contestat de Valencia: „Hoțiile devin repetitive în Madrid” » Pique s-a implicat și el

Karim Benzema a ajuns la 301 goluri pentru Real Madrid 

Primul gol, cu care Benzema a deschis scorul, a fost înscris de la punctul cu var. O execuție imparabilă, spre vinclu! A doua reușită, la rândul ei superbă. Francezul a pivotat elegant și a tras din întoarcere, lângă bară.

După meciul împotriva „liliecilor”, Benzema s-a prezentat la microfon: „301 goluri. Este o mândrie că am marcat atâtea goluri pentru acest club, sunt fericit pentru că este vorba despre cel mai bun club din lume. Am avut un meci foarte bun după înfrângerea cu Getafe, a fost un meci grozav pentru noi și pentru fani”.

„Prima repriză a fost echilibrată, dar meciurile nu sunt facile. Adversarii vor să câștige, dar la final am făcut-o noi. E important să adăugăm câte 3 puncte”, a adăugat Benzema, conform Mundo Deportivo.

Francezul a vorbit și despre Vinicius jr., cel care a înscris celelalte două goluri ale Realului: „Mereu mă simt bine alături de el. Știu ce potențial are, poate urca și mai sus. Ne ajută foarte mult”.

584 de meciuriare Benzema la Real Madrid. Pe lângă cele 301 goluri, a oferit și 152 pase decisive

19 trofeea cucerit Benzema la Real Madrid, printre care 4 Ligi ale Campionilor

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Explicațiile lui Xavi pentru încă un pas greșit făcut de Barcelona: „Nu e meritul adversarului”

Dortmund a revenit spectaculos și a obținut 3 puncte dintr-un meci care părea pierdut! Continuă urmărirea lui Bayern

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează