INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SAMPDORIA - FIORENTINA 0-2

L-a demis pe Zenga! Jocul bun reușit de Tătărușanu l-a lăsat pe antrenorul Sampdoriei fără loc de muncă

Jucătorii Fiorentinei sărbătoresc victoria pe
Jucătorii Fiorentinei sărbătoresc victoria pe "Luigi Ferraris" (Tătărușanu, în dreapta, în verde) // Foto: AFP

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 00:00

Ajuns la al 7-lea joc fără gol primit, portarul Violei l-a blocat extraordinar pe Eder, primind nota 7 în Gazzetta dello Sport. Walter a plecat în Dubai, însă patronul îi caută înlocuitor.

Drumul de la podium la ușa din dos este uneori destul de scurt. Walter Zenga l-a parcurs, ca într-un montagne russe, de mai multe ori la Sampdoria. Eșecul de duminică, 0-2 cu Fiorentina, primul acasă, l-a împins în pragul demisiei.

În două luni, antrenorul italian i-a întunecat din nou gîndurile patronului Massimo Ferrero. Furioșii tifosi blucerchiati îl vor plecat: "Fiorentina ne-a luat la țintă!".

"De vină" a fost și Tătărușanu. Integralist duminică, Ciprian a pus lacăt porții liderului, a 7-a oară în 12 etape. "A stopat ultima speranță de revenire a Sampdoriei cu o ieșire perfectă la Eder", l-a apreciat Gazzetta dello Sport (nota 7).

Tătă a mai prins sigur un șut pe centru al lui Pereira și a respins o minge centrată din lovitură liberă de Fernando. Mereu pe fază cînd au apărut pericole.

Zenga a plecat în Dubai, dar cînd se întoarce ar putea găsi locul ocupat, de Corini sau Del Neri.

"Sîntem pe primul loc pentru că merităm. Titlul și Europa League? Jucînd așa bine e normal să ne gîndim. Eu îmi fac doar datoria în poartă"
Ciprian Tătărușanu, portar Fiorentina

"Am jucat foarte bine și sînt fericit că nu am primit gol. Ocazia lui Eder putea redeschide partida, dar este mai bine că n-a reușit să marcheze"
Ciprian Tătărușanu, portar Fiorentina

16 puncteîn 12 etape are Zenga pe banca Sampdoriei, locul 10, la 5 puncte de retrogradare și 6 de Europa League

8 goluriîn 12 jocuri a primit Tătărușanu în acest campionat. În cel trecut, Ciprian încasase 11 în 9 partide de Serie A

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  10 Noiembrie 2015, 11:07
Postat de kelltalp pe 10 Noiembrie 2015, 10:41

Ce om si Tatarusanu asta...lasa oamenii fara loc de munca :(

Daaa, putea şi el să lase 2-3 goluri, aşa ca pentru Zenga... Nu s-a gândit că-i "moare" copilaşii de foame la bietu' om, n-are cu ce le cumpăra macaroane, pizza şi prosciuto?

cracker
cracker  •  10 Noiembrie 2015, 10:47

Nici un comentariu cu privire la prestatie portarului nationalei cand joaca bine, daca gafa erau toti trepadusii acestui site sa scrie toate ineptiile posibile din creierul lor mic cat o aluna.

kelltalp
kelltalp  •  10 Noiembrie 2015, 10:41

Ce om si Tatarusanu asta...lasa oamenii fara loc de munca :(

Vezi toate comentariile (3)
Comentează