INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Scandal uriaș după Bilbao - Real Madrid: „VAR preia fotbalul!”

Real Madrid s-a impus la Bilbao, scor 1-0 / foto: Guliver/gettyimages +10   FOTO
Real Madrid s-a impus la Bilbao, scor 1-0 / foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 21:31 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 21:37

Real Madrid a câștigat meciul disputat pe terenul celor de la Athletic Bilbao, scor 1-0, iar bascii nu sunt deloc mulțumiți. Dani Garcia, Iker Muniain și Inaki Williams au atacat arbitrajul după meci.

Real Madrid a înscris unicul gol al meciului din penalty. Sergio Ramos a transformat fără emoții o lovitură de la 11 metri obținută de Marcelo, după un fault făcut de Dani Garcia. Câteva minute mai târziu, o fază controversată a avut loc în careul „albilor”. 

Sergio Ramos l-a călcat pe Raul Garcia, însă arbitrii au considerat că fundașul lui Real nu trebuie sancționat, deoarece faultul ar fi fost fără intenție!

Dani Garcia, mijlocașul lui Bilbao, și-a exprimat frustrarea pe rețelele de socializare imediat după meci: „Nu poți spune că unul este intenționat și celălalt nu! Am câștigat mingea în acea situație, dar din cauza ghinionului l-am călcat pe adversar (n.red. Marcelo). Dacă acel fault este fluierat, atunci și celălalt ar trebui să fie! VAR preia fotbalul”, a scris Garcia.

Vedetei Inaki Williams nu îi vine să creadă

Pe lângă Dani Garcia, Inaki Williams și Unai Lopez s-au plâns de arbitraj. Cei doi nu pot înțelege cum intervenția lui Ramos asupra lui Raul Garcia nu a fost sancționată de către arbitru. Fotbaliștii lui Bilbao au distribuit pe conturile sociale o fotografie cu faza în care căpitanul lui Real Madrid îl calcă pe adversar.

Poate cel mai vocal dintre fotbaliștii lui Bilbao a fost Iker Muniain. La finalul meciului, în zona mixtă, fotbalistul bascilor a acuzat o conspirație: „Vedem în ultima vreme în favoarea cărei echipe astfel de situații sunt judecate. Fiecare poate să tragă propriile concluzii”, a spus mijlocașul de bandă.

Athletic Bilbao - Real Madrid 0-1

+6 FOTO

Clasament La Liga

Citește mai multe știri despre La Liga:

Faza care i-a făcut pe rivalii lui Real Madrid să strige: „Hoților!” » Zidane, reacție nervoasă: „Nu mai accept, respectați Madridul!”

Istoricul unui zvon despre Messi » Medicul argentinianului și un celebru psihiatru brazilian au comentat declarațiile șocante ale lui Dugarry despre superstarul de la Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
771545396317549
Eugen Iustin  •  05 Iulie 2020, 22:44
Postat de 1ianuarie pe 05 Iulie 2020, 22:21

E scandal uriaș în Spania? Păi e vorba doar de părerile fotbaliștilor de la Atletic! Faultul de 11 m asupra lui Marcelo a fost făcut când jucătorul prelua mingea în careu. Ce reclamă jucătorii lui Atletic? Un fault neintenționat al lui Ramos,care era cu spatele la Garcia,iar mingea era aproape la centrul terenului...Evident că cei de la Atletic sunt supărați,dar nici n-au deranjat mult fundașii Realului.

Fault neintenționat e tot fault și se sancționează conform regulamentului, indiferent unde se află mingea în momentul infracțiunii.

antisistem2
antisistem2  •  05 Iulie 2020, 22:36

Trag arbitrii cu Real la greu, desi echipa nu joaca nimic. Ultimele 2 meciuri castigate cu gol din penalty-uri dubioase.

enigmaticul
enigmaticul  •  05 Iulie 2020, 22:33

Da amice, de mai sus, dar dacă te privești puțin înapoi, vei observa că Real dacă nu înscrie până în min.70, se aruncă câte unul în careul advers pentru a obține un 11 m., iar arbitrul de abia așteaptă motivul pentru a-l acorda(vezi ultimele 5 meciuri și vei înțelege mai multe). Este limpede pentru orice iubitor de fotbal că tot ce se întâmplă acolo, este împotriva fotbalului. E clar că toți arbitri trag în același sens. Aveam alte pretenții de la fotbalul din La Liga, dar ......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează