INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  NUMANCIA - REAL MADRID

Laurenţiu Roşu: "După ce am dat 3 goluri Realului, nimeni nu a vrut să facă schimb de tricouri cu mine!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2009 00:00

Fostul internaţional Laurenţiu Roşu consideră că cele 3 goluri marcate împotriva lui Real Madrid în sezonul 2000-2001 sînt cea mai plăcută amintire pe care o are din fotbal şi vorbeşte despre atmosfera din vestiarul Numanciei după victoria istorică împotriva celei mai titrate echipe din fotbalul mondial.

"Madridul tocmai cîştigase Liga Campionilor aşa că a fost ceva extraordinar să marchez de 3 ori împotriva lor. Toată lumea mă iubea în Soria. Mi se făceau cadouri pe stradă, nu eram să lăsat să plătesc la piaţă sau în cofetării.

Jucam de numai 4 luni în Spania, am dat 3 goluri, însă puteam să mai înscriu o dată. Ţin minte că la sfîrşitul partidei am vrut să fac schimb de tricouri cu un jucător de-al Realului, dar nimeni nu s-a arătat dispus în afară de Savio. Pentru noi, care eram o echipă mică, a fost fantastic. Ne-am bucurat alături de fani şi cred că este cea mai frumoasă amintire pe care o am din fotbal" a spus Roşu într-un interviu acordat AS înaintea partidei Numancia - Real Madrid.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  31 Ianuarie 2009, 13:13

ce mie gsp .ro ori sport.ro tot niste saituri aproape porno, gasesti orice in afara de sport,numai scandaluri si poze cu femei in pielea goala.

 •  31 Ianuarie 2009, 11:10

realmadrid.footballclub.ro situl oficial al comunitatii fanilor madrileni din Romania. Intra si tu in comunitate!

 •  31 Ianuarie 2009, 10:52

Bravo Laurentiu Rosu! :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează