INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Luciano Spalletti îl face praf pe Mauro Icardi: „Trebuie să stea pe bară! Nu e Messi sau Ronaldo să facă diferenţa”

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2019 10:21

Luciano Spalletti, antrenorul lui Inter, l-a criticat dur pe fostul căpitan al echipei, Mauro Icardi, exclus din lot.

„E umilitor faţă de fani şi de colegi să tratezi cu el să revină. Plăteşte pentru comportament şi e just să joace alţii. Este o chestiune de credibilitate", a spus tehnicianul.

Iar nu e linişte la Inter după eşecul cu Lazio (0-1), ce complică situaţia în lupta pentru un loc de Ligă. Rămas şi fără Lautaro Martinez, întors accidentat de la naţionala Argentinei, Spalletti a trebuit să improvizeze ieri în atac cu Keita şi nerazzurrii n-au reuşit să înscrie.

Antrenorul a răbufnit după meci şi l-a criticat dur pe Icardi, exclus din nou din lot: „Trebuie să stea pe bară. Este umilitor faţă de tifosi şi colegi să tratezi cu un fotbalist să joace şi să îmbrace tricoul lui Inter. Plăteşte pentru comportamentul său şi acum este drept să joace alţii. Cum ar trebui să fac convocările, să trimit 20 de mailuri avocaţilor jucătorilor să afle cine este reţinut în lot?”.

„Contează disciplina”

Spalletti explică de ce nu-l consideră capital: „De cât timp nu mai jucase Inter în Ligă? Şi l-am avut pe Icardi. Câte partide am pierdut mai rău ca asta cu el în teren? Messi şi Ronaldo fac diferenţa, dar ca ei sunt puţini. Nu ne putem ruga de el să vină şi să ne ajute. În primul rând, la un jucător contează disciplina. Eu trebuie să trimit în teren pe cine merită, este o condiţie de continuitate şi de credibilitate a antrenorului.

Dar voi, ziariştii, vorbiţi despre el pentru că vă faceţi filmul. Maurito trebuia să stea afară un joc, dar acum revine în grup”. Cu Lazio, diferenţa a făcut-o golul lui Milinkovici-Savici. Greu de crezut că miercuri, cu Genoa, va conta Icardi. 

51de zile au trecut de la ultimul meci jucat de Icardi. Atacantul cu 9 goluri în acest campionat, deposedat de banderolă după ce-a refuzat prelungirea acordului scadent în 2021, a fost şi accidentat

„Dacă putea intra zece minute? Putea să joace o repriză, dar trebuia să vină în vestiar, există nişte reguli în interiorul unui grup şi eu de 22 de ani le respect faţă de jucători. Vreau disciplină şi profesionalism”
Luciano Spalletti, antrenor Inter

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (4)
ge0x
ge0x  •  01 Aprilie 2019, 17:29
Postat de sadomarxist pe 01 Aprilie 2019, 11:29

asta e cel mai bun varf pentru real, nu kane...

Harry Kane e peste Icardi

zagna
zagna  •  01 Aprilie 2019, 14:36

Spaletti, tu ii dai mereu cu disciplina, dar nu ai rezultate. Iar, Jucatorii mari sunt si capriciosi, daca nu-i intelegi nu esti Antrenor.

sadomarxist
sadomarxist  •  01 Aprilie 2019, 11:29

asta e cel mai bun varf pentru real, nu kane...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează