INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

VIDEO + FOTO HAOS la Malmo - Elfsborg, meci cu titlul pe masă în Suedia! Alarme de incendiu, plase incendiate și partidă întreruptă » Un penalty a decis campioana

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 19:05 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 19:30

Malmo și Elfsborg s-au înfruntat într-un meci cu titlu pe masă, în ultima rundă a primei ligi din Suedia. Partida decisivă a fost întreruptă mai bine de 45 de minute din cauza unor incidente. Gazdele au marcat după pauză și au cucerit trofeul cu numărul 23 din istorie. 

Calculele era simple înaintea rundei decisive din Suedia. Elfsborg avea 3 puncte avans față de Malmo, așa că gazdele partidei decisive aveau nevoie de o victorie pentru a cuceri titlul cu numărul 23 din istorie. 

FOTO. Malmo, campioană după un meci nebun cu Elfsborg

+2 FOTO

Prima repriză a meciului de titlu s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Starul părții secunde a fost întârziat mai bine de 45 de minute din cauza unei serii de incidente. 

Potrivit celor de la Aftonbladet, suporterii oaspeți au dat foc unei plase de protecție. Show-ul pirotehnic al galeriei gazde a declanșat alarmele de incendiu de la stadion. 

Pompierii au ajuns în timp record, fanii au fost rugați să părăsească incinta, dar în cele din urmă totul s-a lămurit și meciul a fost reluat.

Isaac Kiese Thelin, golgeterul campionatului, a transformat un penalty în minutul 57 și a declanșat sărbătoare la Malmo.

FINAL. Malmo - Elfsborg 1-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Securitate nemaivăzută la meciurile Israelului! Niciun avion nu mai zboară deasupra Kosovo în timpul meciului! + Agenții Mossad decid în ultima clipă hotelul!

Dezastru la Napoli! A treia înfrângere, huiduieli pe „Maradona” și antrenorul Rudi Garcia poate fi demis în orice clipă! + Răzvan Marin, absent la o victorie mare!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
FcUnicaCraiova
FcUnicaCraiova  •  12 Noiembrie 2023, 19:41

Che salbateci ! Hm

Vezi toate comentariile (1)
Comentează