INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Joacă și la Paris! Mircea Lucescu a vorbit cu Leonardo pentru încă un meci caritabil

Mircea Lucescu// Foto: IMAGO
Mircea Lucescu// Foto: IMAGO

Articol de - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 14:27 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 16:03

Dinamo Kiev vrea să includă în „Turneul Păcii” și un amical cu PSG. Ultimul va fi cu Basel pe 4 mai, după care jucătorii pot merge la națională.

Dinamo Kiev este aproape să includă în lista meciurilor din „Turneul Păcii” încă un adversar de top din Europa. Dacă amicalele proiectate cu Barcelona, Milan sau Ajax au căzut, din lipsa unor date disponibile în aprilie, în schimb s-ar putea organiza unul pe Parc des Princes. Mircea Lucescu a vorbit personal cu directorul sportiv Leonardo pentru un test caritabil la Paris.

Naționala României, OUT din Ghencea! FRF a anunțat noul stadion pentru Liga Națiunilor: „Vrem să-l testăm”
NATIONS LEAGUE
Naționala României, OUT din Ghencea! FRF a anunțat noul stadion pentru Liga Națiunilor: „Vrem să-l testăm”

Mircea Lucescu: „PSG are o asemenea oportunitate în calendar”

„Majoritatea echipelor contactate din vestul și estul Europei au răspuns favorabil, altele ne-au refuzat, fiind angrenate cu obiective în campionat sau Cupă. PSG e virtual campioană și are o asemenea oportunitate în calendar. Parisul este capitala Europei și atrage un interes special, să vedem când vom primi și acceptul”, a declarat Il Luce la Marius Tucă Show. 

Campioana Ucrainei are deja programate săptămâna viitoare meciuri cu Borussia Dortmund, pe 26 aprilie, și cu Dinamo Zagreb, pe 28 aprilie, iar pe 4 mai o va înfrunta pe Basel.

Când dă drumul la lot internaționalilor ucraineni

Acesta va fi și ultimul amical caritabil antamat, pentru că internaționalii lui Dinamo Kiev trebuie să meargă la lot. Inițial, acordul cu federația era pentru 3 mai, dar „nu puteam anula meciul din Elveția, contractul era semnat. Am vorbit cu președintele Pavelko și selecționerul Petrakov și au înțeles că jucătorii vor veni pe 5

Este destul timp până pe 1 iunie ca să pregătească barajul cu Scoția. Problema e că stranierii au meciuri și în săptămâna 17-22 mai”, a explicat antrenorul român. Șahtior va juca și ea cu Antalya, luni, și cu Hajduk Split, pe 1 mai.

Citește și:

Declarație curioasă, la 15 puncte de lider: „Real Madrid are noroc că nu ne-am trezit mai devreme”

Barcelona se revanșează față de Aubameyang » Salariul uluitor, de 75x mai mare, propus

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
444001919101397
Florean Andrei  •  23 Aprilie 2022, 04:54

Va să zică meciul cu cfr a fost cu o echipă de top, cu o echipă care a ocupat ultimul loc într-o grupă a celei mai slabe competiții de fotbal europene ? Să râdem cu Stan și Bran !

485809194904413
Costel Tudor  •  22 Aprilie 2022, 19:54

Dle. Lucescu , câți marafeti câștigi din aceasta afacere cu amicalele ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close