INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONZA - INTER 2-2

VIDEO + FOTO Inzaghi și Lautaro Martinez, nervoși după pasul greșit făcut de Inter în Serie A: „Avem VAR de 5 ani. Nu mai pot exista astfel de erori”

FOTO: Guliver/GettyImages +18   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 11:09 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 12:07

Inter a remizat pe terenul celor de la Monza, 2-2, într-un meci din etapa a 17-a din Serie A.

La final, antrenorul Simone Inzaghi și Lautaro Martinez au fost deranjați de arbitru. Inter, locul 4 în Serie A, nu a putut trece de Monza, locul 14, deși a condus de două ori. Darmian a deschis scorul în minutul 10, dar Ciurria a egalat imediat, după doar un minut. 

Inter a intrat în avantaj la pauză, grație golului marcat de Lautaro Martinez (22), dar s-a văzut egalată în minutele de prelungire, Dumfries marcând în propria poartă (90+3). 

„Regula Ronaldo” » Schimbarea impusă de Ten Hag pentru a menține liniștea în vestiarul lui Manchester United
Manchester United
„Regula Ronaldo” » Schimbarea impusă de Ten Hag pentru a menține liniștea în vestiarul lui Manchester United

Inzaghi și Lautaro Martinez, nervoși după Monza - Inter 

La finalul partidei, antrenorul lui Inter, Simone Inzaghi s-a arătat deranjat de arbitraj. Acesta a fost nervos, considerând că a fost greșită decizia de a anula golul lui Inter, la 2-1, pentru un fault în atac.

„Suntem foarte supărați! Este o greșeală inacceptabilă! La golul anulat, sunt doi jucători de la Monza care se împiedică unul de altul. A fost o decizie care te enervează după 5 ani de VAR. E o fază care ne-a luat șansa victoriei”, a spus Simone Inzaghi, potrivit Gazzetta dello Sport

Am primit gol în 13 deplasări consecutive. Trebuia să jucăm mai bine. Acest egal ne încetinește din drumul nostru, dar trebuie să mergem înainte. Din păcate, am pierdut multe puncte la început.

- Simone Inzaghi

Și atacantul Lautaro Martinez a criticat arbitrajul. 

„Avem VAR de 4-5 de ani. Nu mai pot exista astfel de greșeli!”, a spus vârful argentinian, care a analizat și prestația echipei sale: „Am avut o primă repriză excelentă, iar în partea a doua puteam să ne descurcăm mai bine. Trebuia să închidem jocul mai devreme. Nu mai putem pierde puncte. Am pierdut deja prea multe”.

După acest egal, Inter ajunge la 34 de puncte, fiind pe locul 4, la 7 sub liderul Napoli, care are un meci în minus. Monza este pe 14, cu 18 puncte.

Citește și:

Jucătorul numit „prost” de Messi la Mondial prinde transferul carierei » S-a înțeles cu un gigant din Premier League

Șefii lui Galatasaray, detalii despre situația lui Moruțan: „În acest caz, opțiunea de cumpărare devine obligatorie”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează