INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

Muamba rememorează coşmarul din 17 martie: ”Gaură neagră. Neant. Murisem”

Muamba arată tăietura și locul unde medicii i-au montat un stimulator cardiac pentru a preveni o nouă oprire a inimii
Muamba arată tăietura și locul unde medicii i-au montat un stimulator cardiac pentru a preveni o nouă oprire a inimii

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 aprilie 2012 19:01

Victima unui stop cardiac pe teren, mijlocaşul lui Bolton povesteşte că întîi a simţit ”o ameţeală ciudată. Ca şi cum alergam în corpul altcuiva”.

Un întreg stadion a amuţit pe 17 martie, văzîndu-l cum se prăvăleşte la pămînt din senin. Apoi, milioane de suporteri au urmărit cu sufletul la gură eforturile medicilor de a-l salva. Întors din neant, Fabrice Muamba a descris săptămînalului Sun on Sunday momentele dinaintea stopului cardiac suferit în minutul 41 al meciului de Cupă cu Tottenham.

"Am simţit o ameţeală ciudată. Un sentiment suprarealist, ca şi cum alergam în corpul altcuiva. Apoi am început să văd dublu. Era aproape ca un vis. N-am avut dureri în piept sau palpitaţii, aşa cum arată în filme oamenii care suferă atacuri cardiace", a dezvăluit mijlocaşul lui Bolton: "Apoi am simţit cum cad şi-am auzit două zgomote surde cînd am lovit gazonul cu capul. Asta a fost tot. Gaură neagră. Neantul. Eram mort".

Muamba e convins că tot ceea ce i s-a întîmplat "a fost mai mult decît un miracol". Şi ştie cui trebuie să-i mulţumească: "În dimineaţa meciului m-am rugat împreună cu tatăl meu şi i-am cerut lui Dumnezeu să mă protejeze. Nu m-a părăsit".

"Am fost mort 78 de minute şi era de aşteptat să sufăr leziuni cerebrale. Dar sînt viu şi vorbesc. Cineva de sus a vegheat asupra mea" (Fabrice Muamba)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează