INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Radu Drăgușin apare în scandalul pariurilor ilegale de la Juventus! Declarații EXCLUSIVE pentru GSP: „Da, e adevărat, i-a dat 40.000 de euro”

Radu Drăgușin (21 de ani)
Radu Drăgușin (21 de ani)

Articol de , - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 10:56 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 11:58

Italianul Nicolo Fagioli (22 de ani), mijlocașul lui Juventus care va primi 7 luni de suspendare pentru c-a pariat pe meciuri de fotbal pe site-uri neautorizate, recunoaște că a implicat alți 2 coechipieri bianconeri, printre care și Radu Drăgușin. „Am fost amenințat și mi s-a transmis că, dacă nu achit datoriile, o să-mi rupă picioarele!”, a mai mărturisit internaționalul italian.

Nicolo Fagioli va scăpa probabil cu doar 7 luni de suspendare în scandalul „Scommessopoli”, pentru că și-a recunoscut vina și a colaborat imediat cu procurorii italieni, dar atrage în anchetă declanșată de Parchetul din Torino alte nume. 

„Am cerut bani cu împrumut de la Radu Drăgușin și de la Gatti, dar îmi voi stinge toate datoriile”

Potrivit „Gazzetta dello Sport”, mijlocașul lui Juventus a dezvăluit că ajunsese într-o situație dificilă din cauza dependenței de jocurile de noroc: „Am mizat pe orice, mai ales pe meciurile lui Torino și ale lui Milan. Pe Juventus sau Cremonese însă, niciodată. 

Am cerut bani cu împrumut de la Drăgușin și de la Gatti, dar îmi voi stinge toate datoriile”. Internaționalul italian a mai mărturisit că s-a „molipsit” de viciul pariurilor de la Sandro Tonali: „El a fost cel care mi-a indicat să mizez la o agenție ilegală!”.

Florin Manea pentru GSP: „Radu i-a dat 40.000 de euro pentru un ceas, n-a mai văzut banii!”

  • „Radu și Fagioli sunt colegi de la juniori. Știu ca îi cerea bani împrumut, dar nu știu sumele exacte, probabil era vorba de mii de euro, nu de mai mult. Fagioli era cam cheltuitor. Radu NU a jucat niciodată la pariuri, nu-l interesează treaba asta, nici nu știe să joace”, a explicat Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin pentru Gazeta Sporturilor. Agentul a revenit pentru GSP: „Am vorbit cu Radu acum. Mi-a zis că acum un an și jumătate i-a dat 40.000 de euro. Fagioli  a cerut banii ca să își ia un ceas și nu i-a dat banii nici până în ziua de azi”. 
Agentul lui Sandro Tonali anunță despre fotbalistul pe care Newcastle a plătit în vară 64 de milioane de euro: „Este dependent de pariuri”
NEWCASTLE
Agentul lui Sandro Tonali anunță despre fotbalistul pe care Newcastle a plătit în vară 64 de milioane de euro: „Este dependent de pariuri”

Amenințat de Mafia pariurilor din Serbia: „Mi-au zis că îmi rup picioarele”

Jucătorul de 22 de ani le-a mai spus procurorilor că, din cauză că se împrumutase de mulți bani la diverse persoane, inclusiv la mafia pariurilor din Serbia, a primit amenințări și s-a speriat: 

„Da, am fost amenințat. Mi s-a transmis că, dacă nu plătesc urgent, o să-mi rupă picioarele. Recunosc c-am și plâns pentru că am făcut acele datorii mari”. 

Din stenogramele anchetei și din ceea ce s-a decoperit pe chat-ul lui Nicolo Fagioli a reieșit și faptul că Bonucci știa de activitățile sale extrafotbalistice, însă nu l-a denunțat, așa cum de altfel a făcut și clubul piemontez.

Fagioli a plâns la un meci cu Sassuolo!

Agenția Sportmediaset vine cu completări din declarațiile jucătorului italian: 

„Nu am mizat deloc pe echipele la care am evoluat. Situația devenise însă insuportabilă. Îmi amintesc că la un meci cu Sassuolo am izbucnit în lacrimi în momentul schimbării la merginea terenului, chiar în fața camerelor de luat vederi. Nu mă gândeam decât la problemele mele și la datoriile făcute pentru pariuri”.

Așa a ajuns ca, pentru obsesia lui, să mintă în stânga și în dreapta ca să mai facă rost de bani, atrăgându-și amenințări de la persoane periculoase.

Datorii cât trei salarii anuale la Juventus

„A început întâi cu partide de tenis, apoi, din cauza datoriilor făcute, a încercat din septembrie 2022 să-și recupereze paguba pe evenimente din fotbal, având grijă să nu mizeze pe jocurile echipelor sale”. 

După ce a revenit la Juventus, Fagioli a pariat pe orice din disoperare, atunci avea doar 250.000 datorii. Din pariurile puse pe site-uri legale și ilegale a ajuns să datgoreze 3 milioane de euro, de trei ori mai mult decât salariul său anual”

Fagioli: „Am făcut-o doar de plictiseală”

Fagioli a mărturisit și că a inventat diverse motive pentru a-i convinge pe colegi să-l împrumnute: 

„Le-am spus lui Gatti și Drăgușin că vreau să cumpăr niște ceasuri, dar mama mi-a blocat conturile. Am luat 40.000 de euro de la fiecare. De asemenea am folosit și bijuterii amanetate pentru a face rost de bani și acestea ajungeau la proprietarii acelor case de pariuri. Ludopatia își are originea într-un cantonament la naționala U21, când l-a văzut pe prietenul și colegul Tonali că mizează pe site-uri ilegale. Sandro l-a ajutat să își facă un cont. 

Nicolo povestește: "Pariam pe câștigătoarea unei partide, pe numărul de goluri under/over, niciodată țnsă pe scor exact și pe numele marcatorilor. Am făcut-o din cauza plictiselii, aveam atât timp liber. Cu plânsul de la meciul cu Sassuolo am înțeles că am ajuns în punctul critic și am decis să spun că ajunge!

Am acumulat datorii la mai multe bănci ilegale de pariuri. 110.000 de euro la betar.bet și specialebet.bet, circa 1,5 milioane pe platforma bullbet23.com, circa 1,3 milioane pe alt site ilegal, circa 17.000 de euro la altă agenție legală în provincia Pordenone și circa 31.000 la o bancă ilegală swissbet în provincia Como 
- Nicolo Fagioli, mijlocaș Juventus

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE ACEST SUBIECT: 

Piața pariurilor ilegale din Italia produce venituri de 18,5 de miliarde de euro prin cele aproape 10.000 de agenții online neautorizate!

Cazul fotbaliștilor pariori din Italia ia o amploare incredibilă » Câte nume noi au apărut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  18 Octombrie 2023, 17:18
Postat de unurtr pe 18 Octombrie 2023, 13:41

Adminilor GSP de ce nu îl banați pe viață pe acest user ”Dontlookbackwithanger ” la ce limbaj obscen. plin de atacuri la persoană și jigniri?

Plângăcios mic.

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  18 Octombrie 2023, 17:15
Postat de brentford pe 18 Octombrie 2023, 14:51

*deloc

De loc sau deloc this is the question! Did you hear of typing mistakes ?

brentford
brentford  •  18 Octombrie 2023, 14:51
Postat de Dontlookbackwithanger pe 18 Octombrie 2023, 12:33

Tu ai cap doar ca să nu îți ploua în gât? Ca de altfel nu îl folosești de loc. Mai antrenează neuronul ala din cind în cind ca se atrofiază.

*deloc

Vezi toate comentariile (21)
Comentează