INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

O legendă a celor de la Real Madrid a vrut să devină antrenor la club » Oficialii l-au făcut ambasador în zona Asia-Pacific

Foto: Guliver / Getty Images
Foto: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 21:26

Roberto Carlos, fostul jucător al Realului, a dezvăluit intențiile sale de a se întoarce la Madrid.

Acesta a discutat cu cei din conducere posibilitatea de a deveni antrenor, însă a fost refuzat politicos, propunându-i-se să devină ambasador în regiunea Asia-Pacific.

"Am discutat cu cei din club, dar nu m-au vrut. Mi-au zis că momentan imaginea mea s-ar plia mai bine pe funcția de ambasador. În clipa asta, sunt fericit cu această poziție. Când voi avea posibilitatea să mă întorc pe gazon pentru a antrena, o voi face", a declarat Roberto Carlos într-o conferință de presă a Fundației Real Madrid.

Brazilianul a precizat și că nu are dubii în privința câștigătorului Balonului de Aur: "Consider că cel mai îndreptățit în a câștiga Balonul de Aur este Cristiano Ronaldo. După ce a depășit problemele medicale, a devenit Cristiano pe care îl cunoșteam cu toții".

Roberto Carlos a evoluat pentru Real Madrid între anii 1996-2007. A înscris 47 de goluri în cele 370 de partide disputate în tricoul madrilenilor. Are în palmares 3 trofee Champions League și a devenit campion mondial cu Brazilia în 2002.

(Adrian Jitea)

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează