INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OSASUNA - BARCELONA 1-2

Robert Lewandowski, decisiv la Pamplona » Barcelona, victorie la limită cu Osasuna: catalanii au „smuls” victoria în minutul 86

Barcelona caută victoria pe terenul Osasunei / Sursă foto: Imago Images
Barcelona caută victoria pe terenul Osasunei / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 23:55 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 02:50

Barcelona a obținut o victorie târzie pe terenul Osasunei, scor 2-1, Robert Lewandowski marcând golul decisiv în minutul 86, din penalty. Catalanii ajung la trei victorii din patru partide în noul sezon și urcă pe trei, la două puncte în spatele liderului Real.

Barça n-a avut nici pe departe o deplasare facilă la Pamplona. După o primă repriză în zodia echilibrului, formația lui Xavi a deblocat tabela abia în prelungirile primei reprize, când, după un corner bătut excelent, Joules Koundé a înscris printr-o lovitură de cap imparabilă. 

Osasuna, venită după eliminarea din Conference League, nu i-a permis Barcelonei să se distanțeze, din contră! Gazdele au restabilit egalitatea cu un sfert de oră înainte de final, când Ezequiel „Chimy” Ávila a punctat de la marginea careului: șut fără speranțe pentru Ter Stegen.

Barcelona, victorie la limită cu Osasuna: catalanii au „smuls” victoria în minutul 86

Însă ultimul cuvânt avea să-l aibă tot Barcelona. Catena a comis penalty, și-a lăsat echipa în inferioritate, iar Lewandowski n-a ratat ținta de la punctul cu var. 

Într-un final tensionat, cu 10 minute de prelungiri dictate de la margine, Osasuna n-a mai avut forța să schimbe soarta partidei. Cu om în plus, Barcelona a închis meciul și a plecat de la Pamplona cu toate punctele.

FINAL » Osasuna - Barcelona 1-2

Osasuna - Barcelona, echipe de start

Osasuna: Fernandez - Areso, Catena, Herrando, Cruz - Ibanez, Munoz, Oroz - Garcia, Raul, Arnaiz
Antrenor: Jacoba Arrasante 

Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Koundé, Christensen, Balde - Romeu, De Jong, Gündogan, Gavi - Yamal, Lewandowski
Antrenor: Xavi Hernandez

Citește și alte știri de actualitate: 

Start ca Ronaldo! Jude Bellingham, unic în TOP 5 Europa, după victoria pe Bernabeu: „Mi-au tremurat picioarele”. Antrenorul e încântat de el

Thiago Silva l-a pus la punct » Cum a răspuns după ce a fost criticat

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează