INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona nu-l mai primește la antrenamente! Semedo a fost surprins la un party unde a ignorat complet restricțiile de distanțare socială

Nelson Semedo se află în ape tulburi cu Barcelona după ce a participat la o petrecere aniversară // foto: Guliver/gettyimages +38   FOTO
Nelson Semedo se află în ape tulburi cu Barcelona după ce a participat la o petrecere aniversară // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 15:34

Nelson Semedo (26 de ani), fundașul dreapta al Barcelonei, a ratat antrenamentul de joi al liderului La Liga, după ce zilele trecute a participat la o petrecere aniversară alături de mai mulți prieteni.

Miercuri, imagini cu fundașul portughez alături de mai mulți prieteni la o petrecere aniversară au apărut în presa din Spania, informează Marca. Semedo a încălcat mai multe reguli impuse în această perioadă. 

În primul rând, acesta a participat la o întâlnire la care s-au aflat mai multe persoane decât limita impusă de autorități. Exceptând staff-ul restaurantului, alte 20 de persoane se aflau în încăpere! Pe deasupra, fundașul Barcelonei și ceilalți participanți nu au respectat distanțarea socială recomandată, aceștia fiind surprinși stând aproape lipiți unii de ceilalți. Mai mult, nu purtau măști.

Barcelona nu-l mai primește la antrenamente! Semedo a fost surprins la un party unde a ignorat complet restricțiile de distanțare socială

Semedo, absent de la ultimul antrenament al Barcelonei

Ca urmare, jucătorul „catalanilor” a fost îndepărtat de la echipă până când va primi confirmarea că nu este infectat cu COVID-19. Întregul lot al Barcelonei a efectuat un nou set de teste joi, înainte de meciul cu Mallorca, care va avea loc sâmbătă seara.

Rămâne de văzut dacă antrenorul Quique Setien va apela la serviciile fundașului pentru meciul din La Liga, însă cel mai probabil, titular în partea dreaptă a apărării în partida de sâmbătă va fi Sergi Roberto, scrie sursa citată.

Barcelona nu-l mai primește la antrenamente! Semedo a fost surprins la un party unde a ignorat complet restricțiile de distanțare socială
Nelson Semedo // foto: Guliver/gettyimages

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Barcelonei

Gică Popescu pe vremea când juca la Barcelona
+34 FOTO

Meci tare în Andaluzia, chiar la reluare! Avancronica derby-ului Sevilla - Betis

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Eto'o, despre Messi: „Îmi pare rău, dar nu-l vom lăsa să se odihnească” + Camerunezul vrea ca Leo să decidă totul la Barcelona!

Probleme cu soția pentru un fotbalist de la Barcelona: „Credea că am o amantă. Ieșeam în frig să vorbesc la telefon”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (1)
683302341794990
Simon Mircea  •  11 Iunie 2020, 20:38

De ce nu se poate scrie ,,la o petrecere' , nu ,, la un party' ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează