INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - LYON 1-1 (ÎN TUR 0-1)

Real Madrid a angajat un psiholog pentru a-l ajuta pe Kaka să reintre în formă

Ricardo Kaka, Kaka, Real Madrid
Ricardo Kaka, Kaka, Real Madrid

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Tristeţea şi decepţia apărute inerent la Real după eliminarea din Ligă încep să fie înlocuite de urgenţe.

Prima îl priveşte pe Kaka. Brazilianul îngrijorează tare. Înscrie cu intermitenţe, creează la fel, şi rareori se conectează cu colegii. Nici nu aduce plusul de viteză şi de imaginaţie aşteptate.

Şi sub presiunea celor 65 de milioane de euro investite vara trecută în Kaka, oficialii "blanco" nu mai au răbdare. Au vorbit cu jucătorul, întrebîndu-l ce se întîmplă cu el, şi i-au oferit tot sprijinul. Cum le-a zis că necazuri fizice nu are, problema ar fi de adaptare. De aceea, a fost angajat un psiholog care să-l ajute să iasă din impas, să-şi recapete forma de la Milan. "Suportul mental poate să-l deblocheze pentru a redeveni adevăratul Kaka", a sunat explicaţia.

Alt pas. În următoarele zile se va stabili dacă mijlocaşul de 27 de ani are nevoie de un plan de pregătire specific, existînd supoziţia că evoluează într-un loc nepotrivit. El este folosit de antrenorul Pellegrini în spatele liniei ofensive, ca la Milan şi la "naţionala" Braziliei, numai că acolo colabora cu un singur atacant, nu cu doi, precum la Real. Acum i s-ar limita aria de acţiune, ceea ce i-ar afecta jocul, un impediment ce se vrea înlăturat rapid.

8 goluri şi 8 pase decisive a dat Kaka la Real

RUSIA PE SPORT KLUB
Un singur român

Campionatul rus porneşte în acest week-end. Cele mai interesante partide pot fi urmărite pe Sport Klub, post care mîine va transmite în direct, de la ora 13:00, duelul campioanei Rubin Kazan cu Lokomotiv Moscova. La startul întrecerii există numai un român. Mijlocaşul Adrian Ropotan, de la Dinamo Moscova, a rămas singur după ce Cociş (ex-Lokomotiv), Pancu, Florentin Petre şi Mărgăritescu (toţi ex-Terek) au părăsit Rusia. Liga secundă, unde-i avem la Kuban Krasnodar pe antrenorul Dan Petrescu şi pe atacantul Gigel Bucur, va începe pe 27 martie.

PIERDERI
"Gaură" de 60 de milioane de euro

Eliminarea încă din "optimile" Champions League a provocat Realului o pierdere de circa 60 de milioane de euro. Suma ar fi fost încasată din marketing, publicitate şi premii de la UEFA. Pentru parcursul din actuala Ligă, clubul madrilen a luat 40 de milioane de euro, jumătate din aceşti bani provenind aproape egal din participare şi din comercializarea biletelor.

ACCIDENTARE
Nesta, sezon terminat

Alessandro Nesta nu va mai juca în actuala stagiune şi pierde inclusiv Mondialul din Africa de Sud. Accidentarea suferită de fundaşul Milanului la genunchiul drept înaintea returului din Ligă cu Manchester United (0-4) s-a dovedit a fi  o ruptură de tendon. Leziunea a fost confirmată ieri, la Roma, de profesorul Mariani, cel care l-a operat la genunchi şi pe Mutu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
raul7g
raul7g  •  13 Martie 2010, 12:33

pot sa-i aduca 100 psihologi nu unul!! mai bine i-ar aduce psihologi lui pellegrini!! kaka nu este folosit unde da randament si pentru asta e vinovat pellegrini!!

 •  13 Martie 2010, 10:43

El este cel mai echilibrat fotbalist din lume. De psiholog au nevoie Gandea, Pulhac, Torje, Gigel Coman ... nu el. 8 goluri si 8 pase de gol sunt niste cifre foarte bune ! Toti s-au obisnuit cu el dand mai multe goluri si mai multe pase de gol, dar la Real el trebuie sa paseze mai mult, caci sunt acolo si Ronaldo si Higuain. De asemenea, joaca mai retras decat juca la Milan. Oricum, cifre foarte bune, jocuri foarte bune. Ce vroiau astia de la un mijlocas ? 20 de goluri ?

 •  13 Martie 2010, 03:43

oricum nu mergea la CM pt ca s'a retras de la nationala

Vezi toate comentariile (3)
Comentează