INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

REAL MADRID - CELTA VIGO 2-2 // FOTO Pas greșit în lupta cu Barcelona! Cum arată ACUM clasamentul în La Liga

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2020 23:48

Real Madrid a terminat la egalitate cu Celta Vigo, scor 2-2. Formația lui Zinedine Zidane mai are un singur punct avans față de rivala Barcelona.

Celta a deschis rapid scorul, în minutul 7, pe contraatac. Iago Aspas a găsit pasa filtrantă către Smolov, iar rusul l-a învins elegant pe Courtois. Real a presat, a păstrat mingea în posesie, dar nu a izbuit să marcheze în prima parte.

Madrilenii s-au dezlănțuit imediat după reluare. Ramos a dat semnalul revenirii în minutul 49, dar reușita lui a fost anulată după consultarea VAR. Egalarea a venit totuși 3 minute mai târziu. Kroos a șutat de la 14 metri cu stângul, lângă stâlpul din dreapta al porții adverse. Trupa lui Zidane părea să continue parcursul excelent. Sergio Ramos a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 65 și îi ducea din nou pe „galactici” la 4 puncte peste rivala Barcelona. 

+6 FOTO

Surpriza s-a produs în minutul 85. Santi Mina, intrat pe teren cu doar două minute înainte, a dejucat jocul la offside al gazdelor și i-a adus Celtei un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării.

Clasamentul actualizat din La Liga

Vezi și: 

VIDEO Messi a coborât printre muritori » Cifre îngrijorătoare pentru starul Barcelonei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
sibsibsib
sibsibsib  •  17 Februarie 2020, 08:49

I-ar fi dus la 4 puncte peste rivală? Era la super ofertă să înțeleg ^_~

Vezi toate comentariile (1)
Comentează