INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Remiză albă pe ”Nou Camp” în meciul Barcelona – Malaga » Cel mai slab start al catalanilor în La Liga, de la Rijkaard încoace!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat duminica, 20 noiembrie 2016 14:51

Barcelona a făcut doar un 0-0 acasă, cu Malaga, în etapa a 12-a din campionatul Spaniei, deși oaspeții au terminat partida în 9 jucători!

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

În lipsa lui Messi și Suarez, echipa lui Luis Enrique nu l-a putut învinge pe Kameni, care a avut câteva parade salvatoare.

Atacurile gazdelor nu au avut fantezie, în absența starului argentinian, care nu a putut juca din cauza unor stări de vomă avute în dimineața partidei. De asemenea, lipsa lui Luis Suarez (n.r. suspendat) și Andres Iniesta (n.r. accidentat) au cântărit mult în economia jocului. Neymar nu a putut fi decisiv, chiar dacă formația oaspete a suferit două eliminări, Llorente ('68) și Carlos ('90+7).

Enrique nu a găsit cheia pentru a deschide ”lacătul” Malagăi, care s-a baricadat în apărare. ”Suntem dezamăgiți. Nu ne-am așteptat să fie atât de greu. Densitatea jucătorilor adverși a fost incredibilă. S-au apărat cu 10 oameni, astfel încât am avut doar câteva șanse clare de gol. Nu contează că am pierdut aceste două puncte. Am încercat până la final și ne-am păstrat speranța. Acum trebuie să ne ridicăm și să trecem peste asta”, a declarat antrenorul spaniol.

Și Busquets este dezamăgit că echipa nu a reușit victoria. ”Am dorit să luăm cele trei puncte. Ei s-au apărat continuu și a fost dificil pentru noi. Ne-am creat multe acțiuni în careul lor în partea a doua, dar ne-a lipsit un pic de noroc”.

Catalanii au acuzat arbitrajul în partida de pe ”Nou Camp”, susținând că arbitrul Ricardo De Burgos Bengoetxea nu a acordat două lovituri de pedeapsă la faulturile comise asupra lui Gerard Pique.

După semieșecul cu Malaga, Barcelona a acumulat 26 de puncte după 12 etape în La Liga, fiind la patru lungimi în spatele lui Real Madrid, însă acest bilanț reprezintă cel mai slab start de campionat de la sezonul 2007/2008, când pe banca tehnică se afla Frank Rijkaard, iar în teren era prezent Ronaldinho.

sursa: espnfc.com, marca.com, goal.com

Citește și:

Hagi mai face un transfer la Farul » Fostul jucător de la FCSB revine sub comanda „Regelui”
Superliga
Hagi mai face un transfer la Farul » Fostul jucător de la FCSB revine sub comanda „Regelui”
Primul transfer din această vară pentru Dinamo » Semnează un fotbalist român din Germania
Superliga
Primul transfer din această vară pentru Dinamo » Semnează un fotbalist român din Germania
Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul
Superliga
Rapid transferă din Liga 2! Dan Șucu aduce „perla” Stelei în Giulești: cât va plăti patronul

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”

Și semafoarele sunt LGBT! Ce a văzut GSP la festivalul Pride din München » Dezmăț total, copii aduși la dansuri provocatoare, evenimente sadomaso pe străzi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează