INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Revoluție la PSG din sezonul viitor » Neymar, printre jucătorii de care parizienii vor să scape!

PSG, foto: Imago
PSG, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 18:07 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 19:17

Deși a câștigat campionatul fără niciun fel de emoție în Franța, PSG a avut o evoluție mult sub așteptări în Liga Campionilor, acolo unde formația din Hexagon nu a reușit să treacă de optimile de finală. 

Atât fanii, cât și conducerea clubului s-au săturat să rateze obiectivele europene, motiv pentru care emirul Nasser Al Khelaifi (48 ani) vrea să facă schimbări majore în cadrul echipei.

Final teribil: EGAL în Esbjerg – CSM București, 27-27, și fetele sunt ELIMINATE » Aveam nevoie de doar un gol!
ESBJERG - CSM BUCUREȘTI 27-27
Final teribil: EGAL în Esbjerg – CSM București, 27-27, și fetele sunt ELIMINATE » Aveam nevoie de doar un gol!

Schimbări majore la PSG din sezonul viitor

Potrivit publicației Le Parisien, campioana Franței are deja bine stabilite mutările pentru această vară, începând cu banca tehnică. Mauricio Pochettino nu mai este dorit la PSG, fiind considerat principalul vinovat pentru eliminarea din Liga Campionilor, în timp ce nume importante precum Zinedine Zidane sau Antonio Conte reprezintă variantele preferate ale conducerii.

În privința lotului de jucători, Kylian Mbappe rămâne în continuare cel mai important fotbalist pentru parizieni, iar păstrarea sa ar reprezenta un mare succes. De cealaltă parte, numeroși jucători, printre care și Neymar, nu mai sunt doriți la Paris. 

Brazilianul are un contract valabil până în vara lui 2025, iar salariul său uriaș de 34 de milioane de euro/sezon îl face o țintă dificilă pentru orice club puternic din Europa. În cazul altor jucători, situația e simplă. Conform sursei precizate, Icardi, Kurzawa, Keylor Navas și Angel Di Maria nu vor mai continua pe Parc des Princes din sezonul viitor.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Decizie oficială » Ce se întâmplă cu prima ligă din Ucraina: Mircea Lucescu și Dinamo Kiev, traseu complicat în preliminariile UCL

Talismanul lui Benzema? » Superstiția bizară a superstarului francez

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează