INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Firmino s-ar fi autopropus în La Liga » Unde vrea să joace din vară brazilianul lui Liverpool

Roberto Firmino (31 de ani), atacantul brazilian al celor de la Liverpool, s-ar fi autopropus la FC Barcelona, liderul clasamentului la zi din La Liga.  
Foto: Imago
Roberto Firmino (31 de ani), atacantul brazilian al celor de la Liverpool, s-ar fi autopropus la FC Barcelona, liderul clasamentului la zi din La Liga. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 10 martie 2023 22:13 / Actualizat vineri, 10 martie 2023 22:38

Roberto Firmino (31 de ani), atacantul brazilian al celor de la Liverpool, s-ar fi autopropus la FC Barcelona, liderul clasamentului la zi din La Liga.  

Acesta nu va mai continua în fotbalul englez și din vara acestui an, când îi expiră contractul cu gruparea de pe Anfield Road. Roberto Firmino și-ar dori să înceapă un nou capitol al carierei la formația de pe Camp Nou, scrie cotidianul spaniol Mundo Deportivo. 

Mihai Stoica l-a umilit pe Strizu în direct: „Uitați-vă ce față are, un personaj caricatural! Nu am vrut să mă înconjor de proști, mincinoși și impostori” + episod ireal cu Olaru
FCSB
Mihai Stoica l-a umilit pe Strizu în direct: „Uitați-vă ce față are, un personaj caricatural! Nu am vrut să mă înconjor de proști, mincinoși și impostori” + episod ireal cu Olaru

Roberto Firmino ar vrea să joace pentru Barcelona

Decizia lui Roberto Firmino de a nu mai continua la Liverpool nu i-a picat bine lui Jurgen Klopp (55 de ani), tehnicianul german al „cormoranilor”. Neamțul a declarat la Sky Sports: „M-a surprins puțin, dar o respect”. 

Roberto Firmino joacă la Liverpool din iulie 2015. Englezii l-au transferat atunci din Germania, de la Hoffenheim, în schimbul sumei de 41 de milioane de euro. În tricoul lui Liverpool, Roberto Firmino a adunat 354 de apariții, a marcat 108 goluri și a dat 79 de pase de gol. 

7 trofeea cucerit Roberto Firmino cu Liverpool: 1 titlu în Premier League (2020), o Cupă a Angliei (2022), o Cupă a Ligii Angliei (2022), o Supercupă a Angliei (2022), o Ligă a Campionilor (2019), o Supercupă a Europei (2019) și un Campionat Mondial al Cluburilor (2020)

În tricoul naționalei Braziliei, Roberto Firmino a contabilizat 55 de slecții, a înscris de 17 ori și a pasat decisiv în 7 rânduri. A câștigat Copa America cu naționala sud-americană, în anul 2019. 

În carieră, Roberto Firmino a mai jucat la Figueirense și Tombense, amândouă formații din țara natală. 

VIDEO. Golul marcat de Roberto Firmino în poarta Osasunei 

Citește și: 

Vedeta postului TV, interzisă » Colegii au refuzat să mai apară pe post: „Solidaritate!”

Tottenham renunță la Antonio Conte și ochește un superantrenor! Jucătorii îl roagă să vină! Și campioana Europei îl urmărește!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
VardyParty
VardyParty  •  11 Martie 2023, 22:05

PS Așteptăm articolul despre cat de exponential continua sa fie Hal Land, cum a executat el penaltyul ala ca nime' altu', si cum Salah... sau lasă.

VardyParty
VardyParty  •  11 Martie 2023, 22:04

Da, sa facă pereche cu Coutinho, o alta mare caricatura catalana.

Hugo
Hugo  •  11 Martie 2023, 11:39

Hai la Juventus

Vezi toate comentariile (5)
Comentează