INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX

Încă un scandal sexual la Ajax! » Fotbalist acuzat de viol

Donny Warmerdam/ FOTO: Ajax Youth Academy
Donny Warmerdam/ FOTO: Ajax Youth Academy

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 10:02 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 11:37

Donny Warmerdam (20 de ani), mijlocaș defensiv la echipa de tineret a lui Ajax, este acuzat de viol de către o tânără de 19 ani.

Ajax primește astfel o nouă lovitură, după ce Mark Overmars, directorul sportiv al clubului, și-a dat demisia din cauza mai multor acuzații de hărțuire sexuală.

Donny Warmerdam, acuzat de viol

Potrivit presei din Țările de Jos, mijlocașul lui Ajax este acuzat de viol de către o tânără de 19 ani. Agresiunea s-ar fi petrecut în urmă cu 6 luni.

Detalii ȘOCANTE din „cazul Marc Overmars” » Le trimitea femeilor din club fotografii cu organele genitale. I se spunea „Vărul excitat” la Ajax
SCANDAL SEXUAL
Detalii ȘOCANTE din „cazul Marc Overmars” » Le trimitea femeilor din club fotografii cu organele genitale. I se spunea „Vărul excitat” la Ajax

Jurnalistul Dennis Schouten a relatat versiunea victimei, în cadrul emisiunii Roddel Talk: „A fost la o petrecere în Voorhout în urmă cu șase luni, unde a fost prezent și jucătorul. Acolo s-au sărutat, după care el a târât-o la etaj. El voia mai mult decât sărutări, deși ea spunea clar că nu vrea mai mult. Cu toate acestea, el i-a rupt pantalonii în bucăți. Am văzut imaginile”.

Marc Overmars, acuzat de hărțuire sexuală

Marc Overmars, fostul director sportiv al lui Ajax, și-a dat demisia la începutul acestei săptămâni, după ce a fost acuzat de mai multe femei din cadrul clubului de hărțuire sexuală.

„Îmi este rușine. Săptămâna trecută, am fost confruntat cu mai multe reacții asupra comportamentului meu și a modului cum a fost resimțit de alte persoane. Din păcate, nu am realizat că am depășit limitele, ceea ce a devenit evident în ultimele zile. Mă apăsa o presiune enormă.

Le-am cerut scuze tuturor. Mi-am dat seama ce am făcut, însă e prea târziu. Nu văd altă opțiune decât să părăsesc clubul”, a declarat Overmars.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Chelsea s-a califcat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor!

Robert Lewandowski ar putea pleca de la Bayern Munchen! Clubul la care vrea să joace polonezul și cum este influențat transferul de situația lui Haaland

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează