INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALGERIA

Moment tragic la un meci de fotbal din Algeria » A murit pe teren după ce s-a lovit la cap şi a continuat să joace

Sofiane Loukar // Foto: news.in-24.com
Sofiane Loukar // Foto: news.in-24.com

Articol de - Publicat duminica, 26 decembrie 2021 12:25 / Actualizat duminica, 26 decembrie 2021 13:03

Sofiane Loukar, 30 de ani, s-a lovit la cap la un duel pentru minge. A continuat meciul, dar s-a prăbuşit subit pe teren şi viaţa nu i-a mai putut fi salvată de medici.

Fotbalul algerian este în stare de șoc. O tragedie s-a întâmplat după moartea pe teren a unui jucător. Evenimentul a survenit în timpul unui meci din liga secundă, care s-a disputat la Oran între echipa locală ASM și MC Saida.

Sofiane Loukar a continuat meciul

Victima e Sofiane Loukar, 30 de ani, căpitanul echipei vizitatoare. Potrivit presei algeriene, apărătorul a suferit o accidentare la cap, din cauza unei ciocniri aeriene cu un adversar și a fost scos pe margine pentru îngrijiri medicale. 

La scurt timp s-a întors însă în efectivul echipei sale, dar zece minute mai târziu s-a prăbușit la pământ. Se pare că din cauza unui infarct. Meciul a fost imediat întrerupt, jucătorii și publicul fiind șocați de cele petrecute pe gazon. În ciuda manevrelor de resuscitare, viaţa jucătorului nu a mai putut fi salvată.

Loukar avea un „dosar perfect"

Ali Malek, preşedintele ligii algeriene, a declarat că „în ciuda intervenţiilor medicilor, el a murit în urma loviturii violente. Imediat i-am verificat dosarul la nivelul ligii şi nu avea nicio contraindicaţie pentru a practica fotbalul. Dosarul său era perfect.”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Jack Grealish, despre viața la Manchester City: „A fost mult mai dificil decât am crezut”

Barcelona are pe listă un jucător de la Ajax » Cum vor catalanii să-l transfere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează