INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CASSANO, CA IBRAHIMOVICI

Spectacol cu Cassano » "Mă retrag, dar nu vă faceţi griji! O să aveţi ce scrie, Balotelli încă joacă"

Antonio Cassano vrea să se retragă la numai 33 de ani
Antonio Cassano vrea să se retragă la numai 33 de ani

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2011 13:12

După ce Ibrahimovici a mărturisit că s-a plictisit de fotbal la 30 de ani, a venit rîndul lui Antonio Cassano, colegul său milanez, să anunţe că-i obosit şi se retrage în 2014, la 32 de ani. Ibra cîştigă 9 milioane de euro pe an, iar Cassano 3.


Campioana Italiei îşi stresează prea mult atacanţii! :D Cel puţin asta este concluzia debutului de sezon, în care doi jucători aflaţi în jurul vîrstei de 30 de ani au recunoscut că s-au săturat deja de fotbal. După ce săptămîna trecută, Ibrahimovici anunţa că se plictiseşte şi că nu va aştepta să-i iasă primele fire albe de păr ca să se retragă, s-a molipsit foarte rapid şi Antonio Cassano!

Colegul lui Zlatan de la AC Milan, care e cu 9 luni mai tînăr decît suedezul şi cîştigă anual trei milioane de euro (de 3 ori mai puţin decît Ibra), a şocat prin declaraţia de aseară, după victoria cu 3-0 de "naţionala" Italiei obţinută contra Irlandei de Nord. Meci în care Cassano a dat două goluri, devenind liderul marcatorilor "squadrei azzurra", cu 6 reuşite, în preliminariile CE 2012.

"Am 29 de ani, joc de zece la echipa naţională, dar am doar 25 de prezenţe. Mereu fac naveta la lot, cînd vin, cînd plec. Sînt stresat. Aş vrea să fac un European bun şi să prind şi Mondialul, apoi mă retrag. Vreau să mă las de fotbal cînd încă mă simt bine. La 33 de ani o să renunţ ca să mă pot bucura de viaţa de familie. Sper să mai fac doi sau trei copii", a mărturisit Cassano.

Care a continuat show-ul: "Fotbalul a fost pentru mine cel mai frumos lucru din lume, însă am cam obosit. Rutina mă consumă. Am cîştigat puţin în carieră? Eu am obţinut exact atît cît am meritat". Întrebat ce va face după ce se retrage, Antonio a răspuns în acelaşi stil: "Nu ştiu să fac nimic, nici măcar să vorbesc, deci n-aş putea să-mi dau cu părerea la televizor pentru că aş zice numai tîmpenii. Cît priveşte stresul, 70 la sută e din vina mea, pentru că mereu mi-am căutat necazurile, dar restul vă aparţine vouă, ziariştilor. Eu o să plec, dar să nu vă faceţi griji, o să aveţi încă foarte mult de scris pentru că există Balotelli".

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
ockiu
ockiu  •  12 Octombrie 2011, 14:33

"Cît priveşte stresul, 70 la sută e din vina mea, pentru că mereu mi-am căutat necazurile, dar restul vă aparţine vouă, ziariştilor. Eu o să plec, dar să nu vă faceţi griji, o să aveţi încă foarte mult de scris pentru că există Balotelli" - saracu` de el ... cum linistete el presa :)) :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează