INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

VIDEO+FOTO Austria - Danemarca a început cu 90 de minute întârziere » Ce s-a întâmplat la Viena + Momente superbe create de fani

Startul meciului Austria - Danemarca, din primul eșalon al Ligii Națiunilor, este amânat din cauza unei pene de curent. Un întreg district al Vienei are probleme. +10   FOTO
Startul meciului Austria - Danemarca, din primul eșalon al Ligii Națiunilor, este amânat din cauza unei pene de curent. Un întreg district al Vienei are probleme.

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 23:17 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 00:59

Startul meciului Austria - Danemarca, scor 1-2, din primul eșalon al Ligii Națiunilor, a fost amânat o oră și jumătate din cauza unei pene de curent. Un întreg district al Vienei a avut probleme probleme. 

Programată la 21:45, ora României, partida dintre Austria și Danemarca a început abia la 23:15. O pană de curent în zona arenei „Ernst Happel”, din Viena, a dus la întârzierea startului. 

Instalația de nocturnă pornise pentru câteva clipe, în jurul orei 22:00, dar a cedat instant. A fost primul moment în care cei 50.000 de fani și-au pierdut răbdarea și au început să fluiere. S-au relaxat însă când la boxele arenei au început să răsune acordurile valsului „Dunărea albastră”, compoziția lui Johann Strauss.

+6 FOTO

Atmosfera a fost una deosebită la Viena, în ciuda problemelor tehnice. Fanii au făcut spectacol în tribune, au aprins luminile telefoanelor și au cântat „Sweet Caroline”, melodia lui Rod Stewart. Au realizat și un moment care a devenit rapid viral pe site-urile de socializare, un val mexican cu lumini.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Tensiuni la naționala Bosniei, înainte de meciul cu România: „I-au cerut demisia selecționerului!”

Prima ofertă pentru Mane! Negocieri în toi pentru vedeta lui Liverpool

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (5)
gcraz
gcraz  •  07 Iunie 2022, 08:49

Corect! Melodia nu are nimic de-a face cu Rod Stewart….

johny2003
johny2003  •  07 Iunie 2022, 07:57

Si austria nu trebuia sa piarda cu 3-0??! Intreb ptr un prieten

luisharcsa
luisharcsa  •  07 Iunie 2022, 06:45

Mda, curcubeul nu a putut lipsi.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează