INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA - NORVEGIA 1-2

Scandal între scandinavi » Haaland: „M-a făcut t***ă și a zis că îmi rupe picioarele”

Milosevic și Haaland/ foto Imago Images
Milosevic și Haaland/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2022 09:50 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 10:27

Norvegia a câștigat cu 2-1 duelul scandinav cu Suedia, din Liga Națiunilor. Erling Haaland (22 de ani), noul atacant de la Manchester City, a marcat ambele goluri ale norvegienilor.

Înaintea golului secund, Haaland a avut un conflict cu Alexander Milosevic, fundașul Suediei. Atacantul norvegian susține că a fost jignit și amenințat de adversarul său.

Chiricheș, Niță și Răzvan Marin, puncte fixe. În rest, OUT! » Cum arată echipa probabilă a României pentru meciul cu Bosnia
LIGA NAȚIUNILOR
Chiricheș, Niță și Răzvan Marin, puncte fixe. În rest, OUT! » Cum arată echipa probabilă a României pentru meciul cu Bosnia

Haaland, jignit și amenințat de Milosevic

La un minut după conflictul cu Milosevic, Haaland a marcat al doilea său gol și le-a făcut semn fanilor suedezi să tacă. La interviul de la finalul meciului, norvegianul și-a motivat gestul.

„Mai întâi, m-a făcut târfă. Pot spune cu siguranță că nu sunt. Apoi a spus că îmi va rupe picioarele. Un minut mai târziu am marcat, a fost bine”, a spus Haaland, potrivit as.com.

Milosevic, fundașul legitimat la AIK Stockholm, s-a apărat și a negat acuzațiile lui Haaland: „Nu vreau să pierd timpul cu ceea ce s-a spus pe teren. Dar nu înțeleg norvegiana și nu vorbesc norvegiana. Nu știu dacă el vorbește suedeză. 

Dar asta nu este ceva ce a venit din partea mea. Nu pot spune mai mult. Orice s-a întâmplat acolo, am lăsat în urmă și merg mai departe”.

Haaland, 3 goluri în două meciuri în Liga Națiunilor

Haaland a marcat toate golurile Norvegiei în primele două meciuri din noua ediție a Ligii Națiunilor. În prima partidă, norvegienii au câștigat cu Serbia, scor 1-0. Atacantul lui Manchester City marcat din apropiere, cu poarta goală, în urma unei centrări venite din partea dreaptă.

Cu Suedia, Haaland a deschis scorul din penalty, în minutul 20. Superstarul norvegian a dus scorul la 2-0 în minutul 69, cu un șut cu piciorul drept la colțul lung. Suedia a redus din diferență în minutul 90+2, prin Elanga. Pentru Norvegia urmează meciul cu Slovenia, pe 9 iunie.

Citește și alte știri din fotbalul internțional:

De asta nu prelungește cu Liverpool? Un COLOS din Europa i-a promis lui Salah că-l transferă în 2023!

Messi a marcat de 5 ori pentru Argentina, dar una dintre reușite e subiect de scandal: „Gest rușinos! Cel mai urât gol văzut vreodată”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  07 Iunie 2022, 09:26

Nici Halland asta nu-i barbat, se plinge la interviuri ? Celalalt, in schimb, e barbat declarind: "Orice s-a întâmplat acolo, am lăsat în urmă și merg mai departe” !

joenegut
joenegut  •  06 Iunie 2022, 14:20

Hahaha suedeza și norvegiana sunt practic aceeași limba? Doar *** cu nume sarbesc habar n-are

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează