INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TAS

TAS a întors decizia UEFA de a exclude pentru 3 ani un club de tradiție din cupele europene

Articol de GSP - Publicat marti, 28 martie 2017 13:39

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anulat suspendarea clubului sârb Partizan Belgrad din competițiile europene pentru următorii 3 ani.

Decizia fusese dictată de UEFA, însă L'Equipe susține că TAS a ridicat această suspendare.

Partizan fusese exclusă din Liga Campionilor și Europa League pentru 3 ani din cauza datoriilor pe care le avea la asigurările sociale și la FISC.

Această suspendare a fost ridicată după ce oficialii clubului Partizan Belgrad și-au luat angajamentul că vor plăti toate datoriile.

Mai sunt 3 etape până la finalul sezonului regulat, iar Partizan e pe locul 3 în prima ligă. Are 64 de puncte. Lider este Steaua Roșie Belgrad cu 70.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează