INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZE

Un fotbalist dorit în trecut de Real și United a fugit de la echipă: "M-au ținut ca pe un sclav! Trebuia să mă rog în genunchi. Eu și familia suntem traumatizați"

Coulibaly, în dreapta, pe când juca la Grosseto, în Serie B. sursa: Guliver/GettyImages
Coulibaly, în dreapta, pe când juca la Grosseto, în Serie B. sursa: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2017 09:18

Souleymane Coulibaly, un ivorian de 22 de ani, golgeter al Mondialului U17 din 2011 și fost jucător la Tottenham, acuză conducerea echipei sale, Al Ahly, campioana Egiptului: "Soția și copiii sunt traumatizați. Nu mă mai întorc".

În vara lui 2011, când juca la juniorii Sienei, Souleymane Coulibaly a marcat 9 goluri în 4 meciuri la Mondialul U17, fiind golgeterul turneului. Imediat, Real, Manchester United și Tottenham l-au asaltat cu oferte pe adolescentul ivorian. A ales Tottenham, dar nu a evoluat la seniori decât în amicale. Da atunci, a tot căutat echipa ideală în Italia și Marea Britanie, fără succes.

A semnat pe 3 ani și jumătate. A stat 5 luni

Credea că a găsit transferul potrivit în ianuarie 2017, semnând pe 3 ani și jumătate cu Al Ahly, de 39 de ori campioana Egiptului. Nu a rezistat decât cinci luni. A cucerit titlul, marcând 6 goluri în 8 meciuri, însă cum s-a terminat sezonul a fugit de la club și s-a oprit în Anglia cu familia, declarând că nu se mai întoarce.

"Au fost cel mai dure cinci luni din viața mea"

"Nu sunt nebun, am plecat pentru că am avut un motiv. Nu mai puteam rămâne nicio clipă acolo. Mi-au luat pașaportul și m-au ținut ca pe un sclav, forțându-mă să ascult ordinele. M-au obligat să mă rog în genunchi pe teren după goluri. Soția și copiii sunt traumatizați. Au fost cel mai dure cinci luni din viața mea, dar totul are o limită. Am dispărut de la Al Ahly fără să spun nimănui, pentru că trebuia să o fac. Cum mi-am recuperat pașaportul, dus am fost". 

2.000.000 €a plătit Tottenham pentru Souleymane Coulibaly în 2011, când l-a achiziționat de la Siena

"Dacă nu respecți ordinele, te cheamă la club și urlă la tine. Eu și familia mea suntem traumatizați. Suntem creștini și nu ne simțim bine în Egipt.

"Voi accepta suspendarea, dacă FIFA îmi va interzice să joc. Siguranța mea și a familiei contează cel mai mult"
Souleymane Coulibaly, jucător Al Ahly

1.000.000 €a fost suma de transfer achitată de Al Ahly în ianuarie clubului scoțian Kilmarnock


"Negăm toate acuzațiile lui Coulibaly. A spus numai minciuni. Niciodată nu i s-a întâmplat ceea ce spune el. Al Ahly nu va fi șantajat. Nu ne oprim până când el nu va plăti"
Mahmoud Taher, președinte Al Ahly

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
xftw
xftw  •  06 Iunie 2017, 11:17
Postat de iosif_vs pe 06 Iunie 2017, 10:37

Sa-l ia negoita...

Il ia nentu' Jijihno,ii gaseste locul la "fcsb joga bonito".

iosif_vs
iosif_vs  •  06 Iunie 2017, 10:37

Sa-l ia negoita...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează