INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Brazilian șocat » Un ziarist fan Al-Ittihad i-a făcut cadou un Rolex, în semn de mulțumire pentru cum a jucat în meciul cu Al-Raed

Articol de - Publicat marti, 15 august 2023 16:42 / Actualizat marti, 15 august 2023 16:51

Mijlocașul brazilian Fabinho (29 de ani) a rămas șocat când un suporter al lui Al-Ittihad i-a pus la mână ceasul de lux, pe care fostul jucător al lui Liverpool l-a scăpat pe jos! Filmulețul cu cei doi s-a viralizat imediat pe rețelele sociale.

Fabinho a debutat cu dreptul în noua ediție a campionatului din Arabia Saudită, Al-Ittihad învingând-o aseară în deplasare pe Al-Raed (3-0), fosta echipă a lui Șumudică. Mijlocașul a jucat 90 de minute la oaspeți și a ieșit în prelungiri, fiind ales omul meciului.

După meci însă, brazilianul a avut parte de o mare surpriză. La zona mixtă a apărut un ziarist, suporter al formației pregătite de Nuno Espirito Santo, care i-a pus la mână un Rolex! Asta în semn de mulțumire pentru cum a jucat, la Buraydah, fostul elev al lui Jurgen Klopp!

Neymar, „la cuțite” cu Mbappe! » Gestul care a produs rumoare: „Își elimină adversarii ca un dictator”
FRANȚA
Neymar, „la cuțite” cu Mbappe! » Gestul care a produs rumoare: „Își elimină adversarii ca un dictator”

Fabinho a acceptat stânjenit cadoul

Fabinho a rămas uimit de darul primit și nici nu l-a strâns bine la încheietura mâinii, astfel încât ceasul de lux a căzut pe jos! Nu a pățit nimic, mijlocașul l-a ridicat de jos, a mulțumit și a plecat mai departe spre autocarul echipei. Filmulețul făcut de un alt fan Al-Ittihad a fost postat pe rețelele sociale și s-a viralizat imediat. 

La oaspeți, pe lângă Fabinho, au mai fost titulari Karim Benzema, N\'Golo Kante, Igor Coronado, autor al unei "duble" și Romarinho, după pauză intrând și Jota. Fabinho este al cincilea cel mai bine plătit star adus din Europa în Arabia Saudită, după Cristiano Ronaldo, Benzema, Neymar și Mahrez, depășindu-l pe Mane.

Fabinho este al treilea fotbalist care se desparte de „cormorani”. Înaintea lui mai plecaseră Firmino, la Al-Ahli, și căpitanul Henderson, la Al-Ettifaq. Pentru Benzema și Kante, Al-Ittihad nu a cheltuit nimic, ambii venind la parametru zero, iar portughezul Jota a fost luat de la Celtic Glasgow, pentru 29 de milioane de euro.

42de milioane de euro net anual e salariul pe care îl va primi Fabinho în Arabia Saudită. Brazilianul a semnat pe trei sezoane și va câștiga de 4 ori mai mult decât la Liverpool

45de milioane de euro a plătit Al-Ittihad pentru a-l cumpăra pe Fabinho de la Liverpool. Exact suma pe care a plătit-o pentru transferul brazilianului de la Monaco, în 2018.

De Bruyne nu joacă în Supercupa Europei, Manchester City - Sevilla: stă 3 luni

Șeful arbitrilor și-a cerut scuze personal pentru prestația arbitrilor din Manchester United - Wolverhampton: „Au greșit”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează