INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Urecheală de vară » Nasri stă doar 3 meciuri după ce a înjurat un ziarist!

Nasri are motive să zîmbească după ce a ieșit ieri de la Comisia de Disciplină a federației franceze // Foto: AFP-Mediafax
Nasri are motive să zîmbească după ce a ieșit ieri de la Comisia de Disciplină a federației franceze // Foto: AFP-Mediafax

Articol de - Publicat sambata, 28 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 iulie 2012 20:02

Deşi L'Equipe cerea o suspendare de 2 ani, federaţia i-a dat o sancţiune blîndă mijlocaşului cu reacţii golăneşti la Euro 2012.

Huliganul Nasri şi ceilalţi 3 "cocoşi" furioşi la Euro au scăpat uşor. Convocaţi ieri la audieri de federaţie, rebelii au primit suspendări blînde, incomparabile cu sentinţa de acum 2 ani, cînd cei 5 capi ai revoltei din Africa de Sud au luat în total 24 de meciuri suspendare. Jignirile aduse presei şi restul reacţiilor nervoase se traduc în doar 4 jocuri out din "naţională"!

Nasri va sta pe tuşă 3 partide: amicalul cu Uruguay plus confruntările cu Finlanda şi Belarus din preliminariile CM 2014. L'Equipe ceruse o pedeapsă de 2 ani pentru mijlocaşul lui Man. City, care a sărbătorit golul contra Angliei (1-1) strigînd "Tacă-ţi gura!" şi înjurînd un ziarist de la cotidianul citat. Menez a luat un joc, pentru insultele aduse arbitrului cu Spania, Rizzoli, iar Ben Arfa şi M'Vila au scăpat cu avertisment, după "altercaţiile" avute cu selecţionerul Blanc.

"Fiu de curvă ce eşti!"
Pe 24 iunie, după 0-2 cu Spania în "sferturi", Nasri a înjurat un ziarist de la France Presse: "Nu-ţi zic nimic! Oricum, nu scrieţi decît rahaturi! Trageţi-o singur! Du-te-n p... mă-tii, fiu de curvă ce eşti! Şi uite, nenorocitule! Acum ai ocazia să scrii şi că-s needucat!", s-a dezlănţuit Samir.

18 jocuri a fost suspendat din "naţională" în 2010 Anelka, care l-a înjurat pe selecţionerul Domenech

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
redspyke
redspyke  •  28 Iulie 2012, 10:48

Asa si ar fi trebuit sa stea mai mult pt un terminat de ziarist ?! gusterilor

castocaru
castocaru  •  28 Iulie 2012, 10:47

doar. de parca voi sau aia de la ziarul francez ii platiti salariul :)). si acolo sunt ziaristi terminati ca aici.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează