INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Vești proaste pentru Barcelona! Superstarul care NU mai ajunge pe Camp Nou din cauza banilor

Barcelona renunță la pista Mohamed Salah (29 de ani) din cauza pretențiilor financiare ale egipteanului, acum aproape de un acord cu Liverpool.
Barcelona renunță la pista Mohamed Salah (29 de ani) din cauza pretențiilor financiare ale egipteanului, acum aproape de un acord cu Liverpool.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 20:34 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 20:55

Barcelona renunță la pista Mohamed Salah (29 de ani) din cauza pretențiilor financiare ale egipteanului, acum aproape de un nou acord cu Liverpool.

Dorit de Xavi pe Camp Nou, Barcelona s-a lovit de cerințele lui Salah, imposibile de îndeplinit, conform AS. În aceste condiții, Barcelona prioritizează transferul unui atacant central de clasă în vară. Catalanii visează să-i semneze pe Haaland sau Lewandowski.

Cazul în care Eric Abidal și fostul președinte de la Barcelona sunt implicați se complică » Descoperirea făcută cu privire la transplantul de ficat
INVESTIGAȚIE
Cazul în care Eric Abidal și fostul președinte de la Barcelona sunt implicați se complică » Descoperirea făcută cu privire la transplantul de ficat

Salah nu vine la Barcelona

Pentru că Salah a cerut 17 milioane de euro salariu pe an (5 ani contract), Barcelona exclude mutarea. Gruparea blaugrana ar fi trebuit să achite și o sumă importantă de transfer, nu mai mică de 70 de milioane de euro.

Barcelona s-a abonat la vedetele lui Liverpool, Mascherano, Coutinho și Suarez fiind 3 dintre oamenii de bază ademeniți de catalani în ultimii ani.

Salah, tentat să rămână la Liverpool

Salah mai are contract cu Liverpool până în 2023. Deși presa internațională a informat inițial că viitorul extremei pe Anfield ar fi unul incert, se pare că o nouă înțelegere a intrat în linie dreaptă. 

Conform Sky Sports, Salah ar fi acum aproape să accepte un nou contract care să-l țină la Liverpool până la finalul carierei.

Salah la Liverpool:

  • 2017-prezent
  • 240 de meciuri
  • 153 de goluri
  • 57 de pase decisive
  • 6 trofee: Campionatul Mondial al Cluburilor, Champions League, Premier League, Supercupa Europei și 2 Cupe ale Ligii Angliei

Sergio Ramos, ținta fanilor lui PSG » A fost huiduit la fiecare atingere! Ce a postat după meci + declarația lui Pochettino

Mourinho s-a luat de un jurnalist: „Faci pe tine în fața mea!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  04 Aprilie 2022, 22:10

Salah este de ani buni cel mai bun fotbalist din Premier League si an de an este in top 3 golghetari in PL..cred ca ar juca titular si ar da acelasi randament si la Real sau Barca...este cea mai buna extrema dreapta din lume

chinese_democracy
chinese_democracy  •  04 Aprilie 2022, 21:07

Descultii astia de la varzelona au bani doar de purtatori de tricou de la dinamo. Auzi, Salah ... :))))))))) Astia nu au bani sa ii cumpere adidasii lui Mo, d'apai sa il faca sa vina ... :)))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează