INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICALE

VIDEO Amicalul verii pe Anfield Road! » Moment superb oferit de fanii lui Liverpool şi Dortumund, într-un meci jucat cu casa închisă!

FOTO: mirror.co.uk
FOTO: mirror.co.uk

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 19:46

Liverpool şi Borussia Dortmund au fost protagonistele celui mai tare amical al verii, care s-a jucat cu casa închisă pe Anfield Road.
”Cormoranii” nu le-au dat nici o şansă nemţilor, pe care i-au învins cu 4-0. Vicecampioana Angliei a deschis scorul în minutul 10, prin Sturridge. După doar trei minute, cei de la Liverpool şi-au dublat avantajul, Gerrard a executat perfect o lovitură de colţ, iar Dejan Lovren a marcat primul său gol în tricoul ”cormoranilor”.

După pauză, Coutinho a dus scorul la 3-0, după o greşeală făcută de Ginter. Tabela a fost închisă cu o reuşită superbă, semnată de Henderson în minutul 61, după 15 pase consecutive reuşite de elevii lui Brendan Rodgers.

Ai aici VIDEO cu reuşitele celor de la Liverpool!

Echipele de start:

LIVERPOOL: Mignolet - Manquillo, Skrtel, Lovren, Johnson - Can, Gerrard, Henderson - Sterling, Sturridge, Coutinho

BORUSSIA: Langerak - Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer - Kehl, Kirch - Aubameyang, Mkhitaryan, Jojic - Ramos

La meci au asistat peste 45.000 de spectatori, dintre care 3.000 au fost germani. Partida a fost specială pentru ambele cluburii, fanii fiind înfrăţiţi de mai mult timp. Un moment senzaţional a fost oferit chiar înainte de începutul meciului, cînd tot stadionul a cîntat imnul gazdelor, ”You'll Never Walk Alone”. Pentru acest gest, fanii Borussia au primit aplauze pe Anfield (VIDEO).

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (7)
plischi
plischi  •  11 August 2014, 07:40

acele sase pase consecutive de la golul patru au fost urmate de un ofsaid nesemnalizat de chiombul de la margine, care imediat dupa aceea n-a vazut nici cum mingea depasise suprafata de joc, iar centrarea a fost urmata de gol. la liverpool, oameni buni, nu la adunatii copaceni!! legat de joc, liverpool a facut o serioasa pregatire, fiindca saptamana aceasta incepe treaba, in vreme ce nemtii au facut antrenament, antrenorul lor introducand destui jucatori pe care-i are in vedere pentru banca de rezerve sau pentru echipa secunda.

cynick
cynick  •  11 August 2014, 00:34
Postat de xady pe 10 August 2014, 22:48

Amicalul verii a fost Real Madrid - Manchester United cu 110.000 de spectatori, jurnalisti amatori de senzational.

ala e pentru hipsteri inculti asa ca tine cel mai tare amical al verii. americanii s-au dus la meci ca pe vremea cand Dinamo facea figuratie in CL in turul preliminar contra lui ManU si toti cocalarii spargeau seminte pe "23 August". aici vorbim de galerii profi, daca nu ma insel Borussia este echipa din Europa cu cei mai multi abonati, vreo 60.000, nu dinastia de cum bate vantul...

alexandru_p
alexandru_p  •  10 August 2014, 23:01
Postat de xady pe 10 August 2014, 22:48

Amicalul verii a fost Real Madrid - Manchester United cu 110.000 de spectatori, jurnalisti amatori de senzational.

da, dar liverpool are cea mai frumoasa galerie din anglia si borussia din germania. din punct de vedere al suporterilor, nu poti avea nimic mai bun decat liverpool si borussia. si fotbalul se joaca si pentru asta!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează