INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

VIDEO Atenţie, Astra! » Cu o echipă decimată de absenţe, Olympique Lyon a debutat cu dreptul în Ligue 1

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 20:23

Olympique Lyon, adversara Astrei din play-off-ul Europa League a jucat astăzi primul meci din noul sezon de Ligue 1, în care a învins pe Rennes cu 2-0.
Cu o apărare decimată de accidentările şi suspendările lui Bedimo, Bisevac, Dabo şi Kone, dar şi cu un atac întinerit după plecările lui Gomis şi Briand, la care s-au adăugat şi absenţele lui Grenier şi Gourcuff, Olympique Lyon părea să nu aibă o misiune chiar uşoară în faţa celor de la Rennes.

Cu toate acestea, viitoarea adversară a Astrei a dominat partida încă din start şi nu le-a oferit adversarilor şansa să şuteze nici măcar o dată pe spaţiul porţii în prima repriză. În minutul 25, Hubert Fournier a fost forţat să facă şi o schimbare, după ce Fekir s-a accidentat la umăr în urma unui duel cu M'Bengue.

Cei de la Lyon au deschis scorul în minutul 64 prin Malbranque, care a şutut în forţă, după o pasă a lui Ferri. Scorul final s-a stabilit zece minute mai tîrziu, cînd Alexandre Lacazette a transformat fără emoţii o lovitură de la 11 metri (VIDEO).

Echipa celor de la Lyon: A. Lopes - Jallet, Rose, Umtiti, Tolisso - Ferri, Gonalons, Mvuemba (Bahlouli 82') - Fekir (Malbranque 26') - Lacazette, Yattara (N'Jie 67').

Primul meci dintre Astra şi Olympique Lyon se va juca în Franţa pe 21 august, iar returul de la Giurgiu se va disputa pe 28 august.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (7)
madskills
madskills  •  11 August 2014, 07:00

Lyon si daca joaca cu juniorii si cu preparatorii fizici si tot castiga fara probleme. Si nu la limita, ci la scor confortabil. Cand tu nu poti sa bati Botosaniul, trebuie sa fi de-a dreptul tampit sa speri ca poti sa-i bati pe francezi. Mai bine nu se mai prezinta la meci, scutesc si ei niste bani cu deplasarea.

para.para
para.para  •  11 August 2014, 00:20

Lyon trece de Astra si fara sa joace. Trebuie sa fi distrus sau angajat la je gsepe sa debitezi asemenea ineptie, precum ca, Astra ar avea vreo sansa.

spinoza
spinoza  •  10 August 2014, 23:53
Postat de redangel pe 10 August 2014, 21:35

astra a venit in varful bocancilor la botosani....si au luato cu tot cu tudor putregaiul fotbalului romanesc...vama cine te va ajuta cu lyon?

Luat-o!!! Asa se scrie!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează