INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Golul lui Hagi i-a schimbat viața unui star trecut pe la Real Madrid și Liverpool: "Am fost fermecat"

Șahin, stânga Foto: Guliver/Getty Images
Șahin, stânga Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 22:44

Mijlocașul Borussiei Dortmund, Nuri Șahin (28 de ani), a povestit într-un material apărut pe site-ul The Players' Tribune faptul că golul marcat de Hagi în meciul contra Columbiei, la CM 1994, a fost momentul în care s-a îndrăgostit de fotbal. Șahin a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Real Madrid și Liverpool.

În materialul în care fotbalistul turc povestește inclusiv momentul în care autocarul echipei a fost atacat cu trei bombe înaintea unei partide de Liga Campionilor (detalii AICI), Șahin își amintește cum a trăit reușita "Regelui" în partida contra Columbiei.

"Sunt un tocilar când vine vorba de fotbal. După ce l-am văzut pe Gheorghe Hagi marcând acel gol pentru România la Campionatul Mondial din 1994, am fost fermecat. Eram pe marginea patului supraetajat pe care îl împărțeam cu fratele meu, Ufuk, care era în patul de deasupra mea, în dormitorul nostru din Meinerzhagen.

Amândoi am strigat după ce mingea a intrat în poartă. Cu câteva săptămâni înainte, îl rugaserăm pe tatăl nostru să ne aducă un televizor în dormitor pentru a urmări turneul. Din acel moment am urmărit cât de mult fotbal am putut", a povestit Nuri Șahin.

Golul marcat de Hagi contra Columbiei (3-1), la CM 1994, din SUA:

În meciul pe care România l-a câștigat contra Columbiei, pe lângă reușita lui Hagi, Răducioiu a punctat de două ori pentru "tricolori".

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
dan7
dan7  •  15 August 2017, 07:25

Acest articol de tot râsul se vrea a fi o ghicitoare. Xabi Alonso este cel impresionat de reușita lui Hagi...

iobag
iobag  •  15 August 2017, 00:23
Postat de andrei.33 pe 14 August 2017, 23:28

Daca si Sahin asta a ajuns sa fie "star" doar fiindca a facut ceva figuratie la echipe cu nume, e cam grav. Goana dupa senzational e mare la gsp.

Si totusi trebuie sa recunosti ca golul ala e *** de frumos

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1209061279114229
Florin Dinu  •  15 August 2017, 00:08

cati ani avea Sahin in 94? 5 ani? super senzational articolul!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează