INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Pedeapsa Diavolului » Milan a avut 2-0 şi om în plus, dar Fiorentina a revenit miraculos (2-2)

Llajici a transformat precis primul penalty scos de sîrb, Abbiati nereușind să-l apere nici pe al doilea // Foto: Reuters +1   FOTO
Llajici a transformat precis primul penalty scos de sîrb, Abbiati nereușind să-l apere nici pe al doilea // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2013 20:09

Viola a trecut peste ghinionul din prima repriză, cînd s-a ales cu 2 accidentaţi şi un eliminat, şi a salvat ieri formidabil un punct din două penaltyuri.

2-0 este un scor periculos, chiar şi în superioritate numerică şi cu o jumătate de oră rămasă de jucat! A păţit-o ieri Diavolul milanez, care a ratat a cincea victorie la rînd alegîndu-se doar cu o remiză (2-2) la Florenţa. Iar cea mai bună trupă din Italia în 2013 a fost blocată de cea mai bună pe teren propriu!

VIDEO: Vezi AICI rezumatul meciului!

Şi ce repriză de coşmar făcuse Fiorentina! Montolivo, fostul căpitan viola fluierat de întreg stadionul la fiecare atingere, profita de eroarea lui Pizarro şi deschidea scorul. Muntenegrenii Savici şi Jovetici ieşeau accidentaţi, Tomovici lua "roşu" cam uşor, pentru cotul în faţa lui El Shaarawy înaintea pauzei. Şi ca tacîmul să fie complet, Flamini dublase diferenţa din pasa lui Montolivo. 0-2, minutul 62!

Misiune imposibilă? Nu, Montella a crezut în minuni! În zece minute, Fiorentina a obţinut două penaltyuri, prin Ljajici şi Cuadrado, probabil primul acordat în compensaţie pentru altul refuzat în prelungirile reprizei.

"Am dormit după pauză şi am jucat mai prost în 11 contra 10", s-a plîns Allegri. Degeaba a forţat pe final antrenorul milanez cu Niang şi Pazzini. Nu a mai găsit golul victoriei pe care a avut-o în buzunar!

Balotelli prins fumînd în tren!
SuperMario a comis-o iar! Balotelli (foto 2) nu s-a putut abţine în trenul cu care Milan s-a deplasat la Florenţa şi s-a ascuns în toaletă să tragă cîteva fumuri. A fost prins cu ţigara aprinsă de şeful de tren şi va fi amendat şi de club.

"Trebuie să-l trag de urechi că a fumat într-un loc interzis. L-am pus pe Niang să-l anunţe", a declarat administratorul delegat Galliani. În teren nu s-a prea văzut, cu excepţia a 4 "libere" bătute slab, ba a luat un cartonaş stupid la centru şi e suspendat pentru derbyul cu Napoli!

3 echipe au mai reuşit să revină în acest secol de la 0-2 şi în 10 jucători în primele 5 ligi ale Europei, Man. City - Blackburn 2-2 în 2002, Zaragoza - Espanol 3-3 în 2007 şi Palermo - Cesena 2-2 în 2011

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează