INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

L'Equipe dezvăluie: Zidane a refuzat 3 naționale mari, inclusiv Portugalia lui Cristiano Ronaldo!

Zinedine Zidane // foto: Imago Images
Zinedine Zidane // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 12:25 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 12:56

Zinedine Zidane (50 de ani) a refuzat în ultima vreme trei echipe naționale puternice, Brazilia, Portugalia și SUA, așteptând apelul Federației Franceze. Nu i-a ieșit, întrucât francezii i-au prelungit contractul lui Didier Deschamps până în 2026.

Liber de contract din iunie 2021, Zinedine Zidane a fost curtat de mai multe Federații în ultima vreme, în ideea de a prelua o echipă națională.

Însă a refuzat toate ofertele venite pe numele lui. Potrivit L'Equipe, Zizou a avut oportunitatea de a deveni noul selecționer al Braziliei, Portugaliei sau Statelor Unite. Însă a spus „nu” de fiecare dată.

Un olandez povestește ce a remarcat după 6 luni în România: „E mai bine decât credeam. În străinătate auzi că e rău”. Cele două lucruri care nu-i plac
LIGA 2
Un olandez povestește ce a remarcat după 6 luni în România: „E mai bine decât credeam. În străinătate auzi că e rău”. Cele două lucruri care nu-i plac

Zinedine Zidane le-a refuzat pe Portugalia, Franța și Statele Unite ale Americii

Obiectivul lui Zinedine Zidane era acela de a deveni noul selecționer al Franței, numire care s-ar fi putut înfăptui după Campionatul Mondial din Qatar, când i-a expirat contractul lui Didier Deschamps.

Însă Zidane mai are de așteptat până să antreneze reprezentativa din Hexagon, întrucât Deschamps a semnat prelungirea până în 2026, fiind astfel recompensat pentru rezultatele excelente înregistrate de Franța cu el la cârmă: triumf la Mondialul din 2018, finală la cel din acest an, Liga Națiunilor în 2021. 

Ca antrenor, Zinedine Zidane a antrenat prima și a doua echipă de la Real Madrid. Cu formația „blanco”, a cucerit 11 trofee, printre care 3 Ligi ale Campionilor la rând (2016-2018), două titluri de campion în Spania și două campionate mondiale ale cluburilor.

Refuzând Portugalia, Zidane a ratat șansa de a antrena din nou jucători precum Cristiano Ronaldo și Pepe, cu care a lucrat la Real Madrid. Și la cârma Braziliei s-ar fi reîntâlnit cu câteva fețe familiare, printre care Vinicius Junior, Rodrygo, Militao și Casemiro. 

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

„Regula Ronaldo” » Schimbarea impusă de Ten Hag pentru a menține liniștea în vestiarul lui Manchester United

Șefii lui Galatasaray, detalii despre situația lui Moruțan: „În acest caz, opțiunea de cumpărare devine obligatorie”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  08 Ianuarie 2023, 18:26

SUA nu e in aceeasi categorie cu Brazilia sau Portugalia. Este peste Nationala Romaniei, dar sub acele echipe. Nu este nationala "mare" ci una la nivel mediu, cel mult de sferturi de finala la un CM, in functie de traseul pe care l-ar obtine sau semifinala daca se depaseste cum au facut Maroc sau Turcia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează