INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Rupt din nou » Zlatan Ibrahimovic poate rata finalul de sezon la AC Milan

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2023 18:59 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 19:30

Abia revenit în grup la Milan, după ultimele probleme medicale, atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic (41 de ani) a resimțit dureri la gambă și nu a mai intrat în meciul cu Lecce (2-0).

La 41 de ani și jumătate, Zlatan Ibrahimovic se apropie de finalul carierei, dar nu vrea să renunțe la fotbal în ciuda tot mai deselor probleme medicale. Atacantul suedez era pregătit să intre duminică în repriza secundă a partidei cu Lecce (2-0), doar că la mișcările de încălzire, în minutul 68, a simțit o durere musculară și antrenorul lui Milan nu l-a mai introdus.

Stefano Pioli: „Ibrahimovic mi-a zis că nu mai este disponibil”

„A avut o mică durere la gambă și s-a oprit brusc din încălzire. Am vrut să-i ofer o jumătate de repriză, însă mi-a comunicat că nu mai este disponibil să joace. Nu știu în ce măsură accidentarea e serioasă, știu doar că mi-a zis că îl deranjează ceva”, a declarat Stefano Pioli la conferința de presă de după meci.

Zlatan Ibrahimovic ar putea pleca de la AC Milan la finalul sezonului » Echipa surpriză care s-a arătat interesată de serviciile suedezului
TRANSFER
Zlatan Ibrahimovic ar putea pleca de la AC Milan la finalul sezonului » Echipa surpriză care s-a arătat interesată de serviciile suedezului

Zlatan Ibrahimovic, doar 144 de minute în acest sezon

Zlatan are numai patru partide disputate în această stagiune, cu un total de 144 de minute, și a marcat un gol în meciul cu Udinese. În rest a fost accidentat sau în recuperare după operația la genunchi. Acum abia se refăcuse după o leziune musculară la coapsă, care l-a ținut pe tușă patru săptămâni.

Problema medicală a suferit-o în cantonamentul naționalei Suediei, după ce a jucat în partida contra Belgiei (0-3), devenind cel mai în vârstă jucător care evoluează în preliminariile Campionatului European, la 41 de ani, 5 luni și 21 de zile.

Zlatan Ibrahimovic nu este trecut pe lista de Champions

Cu contract valabil până la 30 iunie, Ibrahimovic nu poate juca decât în Serie A, pentru că nu a fost trecut în februarie pe lista pentru Liga Campionilor, atunci fiind tot accidentat. El ar fi avut probabil ultima șansă să spere că va câștiga Liga, unul dintre trofeele majore care îi lipsește.din carieră.

„Pentru mine ar fi fost prea simplu să mă las după ce am câștigat lo scudetto. Cu adevărat prea ușor. Chiar și după accidentare nu m-am gândit niciodată să mă retrag. Provocările îmi dau adrenalina de care am nevoie”

- Zlatan Ibrahimovic, atacant Milan

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Jucătorii lui Tottenham, făcuți praf după 1-6 cu Newcastle: „O rușine. Să le dea banii înapoi fanilor!” » Alt antrenor demis?

Haaland, elogiat de golgeterul all-time al lui Manchester United: „E cel mai bun din lume”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează