FOTO Edi Iordănescu, luat peste picior de un fost internațional: „Nici ca spectator nu a reușit să treacă de faza grupelor”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 15:10 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 17:38

Edi Iodănescu (44 de ani), selecționerul naționalei României, a fost luat peste picior de către Adrian Cristea (39 de ani), fost fotbalist cu 9 selecții în „tricolor”. 

Leo Strizu recunoaște că e doar o marionetă: „Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți” + „Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine”
FCSB
Leo Strizu recunoaște că e doar o marionetă: „Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți” + „Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine”

Adrian Cristea: „Nici ca spectator nu a reușit să treacă de faza grupelor”

„Prințul” a avut o ironie la adresa tehnicianului, după ce acesta s-a întors din Qatar, acolo unde a văzut la lucru mai multe naționale, inclusiv Elveția, adversara „tricolorilor” din preliminariile Campionatului European din Germania, din 2024. 

Edi Iordănescu, luat peste picior de un fost internațional: „Nici ca spectator nu a reușit să treacă de faza grupelor”
Adrian Cristea, fost mijlocaș la Dinamo și FCSB, foto: GSP

„Edi Iordănescu s-a întors ieri din Qatar. Nici ca spectator nu a reușit să treacă de faza grupelor”, a postat Adrian Cristea, pe contul personal de Instagram. Gluma a fost preluată de la Dan Panaet, autor la publicația de umor „Cațavencii”.

Edi Iordănescu, luat peste picior de un fost internațional: „Nici ca spectator nu a reușit să treacă de faza grupelor”
Foto: Instagram @AdrianCrsitea

Edi Iordănescu, despre Elveția: „Mi s-au confirmat multe lucruri, din păcate”

„Pentru mine, e o oportunitate să o văd la lucru. Mi s-au confirmat multe lucruri pe care le știam, din păcate. Trebuie să înțelegem bine statutul nostru, ce avem de făcut, să ne cunoaștem adversarii. Dacă îți propui locul 2, e posibil să-l scapi și pe acela. Trebuie să fim realiști și să spunem că Elveția e favorita grupei.

E o națională omogenă, obișnuită cu turneele finale. E o echipă matură în joc, stăpână pe ea, a absorbit foarte ușor presiunea și în meciul cu Brazilia. La fiecare turneu final, ei sunt acolo. Au lăsat acasă Italia, în Liga Națiunilor au reușit să învingă Spania, Portugalia, sunt lucruri care ne pun în gardă.

Trebuie să avem încredere în potențialul nostru și sper ca băieții să-mi dea suficiente argumente ca să vin în fața voastră cu mai multă speranță pe viitor. De departe, Elveția stă cel mai bine pe hârtie din grupa noastră. Israel are și ea jucători cu calitate, echipele lor locale sunt angrenate în cupele europene. Kosovo vine foarte tare din urmă, îi oferim mai puțină atenție decât ar trebui. Au jucători care evoluează la un nivel foarte bun”, spunea Edi Iordănescu în urmă cu câteva zile, din Qatar. 

VIDEO. Edi Iordănescu: „Nu vreau să fac paralelă între grupa de la EURO și Liga Națiunilor”

Citește și:

Atât de tare i-a durut! Ce au „omis” cei de la CS Universitatea după înfrângerea din derby-ul local

Ofertă neașteptată pentru un jucător din Superliga » Patronul a confirmat negocierile: „Cred că pot să obțin 1 milion pe el”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  04 Decembrie 2022, 23:31

Ce mari realizari a avut acest Adrian Cristea in cariera lui de fotbalist? Eu nu zic ca sunt vreun admirator al excursiei lui Edi, insa totusi, este selectiojerul echipei Romaniei si are la activ, pe la cluburile antrenate,cateva rezultate demne de remarcat. Cristea ce are ca antrenor? E macar antrenor?

marsim62
marsim62  •  04 Decembrie 2022, 18:48

Sa lamurit ca si in grupa de euro o sa fie cu brio tot pe ultimul loc. Dar tata Burleanu o sa-i mai dea o sansa daca in ultimul meci o sa invinga! Altii cu demnitate isi dau demisia pentru promisiuni neonorate. La noi Edi zicea ca pleaca daca nu ocupa locul 1 in grupa dar, culmea e ca a retrogradat dar de ramas tot a ramas. Ce asteptari sa mai avem!

dobrin
dobrin  •  04 Decembrie 2022, 18:23

Asta e, cand angajezi chelnerita ca inginer la Apele Romane, la ce poti sa te astepti?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează