INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  DECIZIE

Chile şi-a amînat cele două teste din aceeaşi zi din cauza cutremurului

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Reprezentativa Chile nu va mai disputa miercuri seară cele două partide amicale pe care le avea programate la un interval de numai 3 ore, împotriva "naţionalelor" din Costa Rica, respectiv Coreea de Nord.

 

 Conducătorii federaţiei, de acord cu selecţionerul Marcelo Bielsa, au decis ca ambele meciuri din capitala Santiago de Chile să fie anulate din cauza cutremurului devastator care a lovit ţara recent, în urma căruia au murit peste 200 de oameni. "Cînd joacă naţionala este o sărbătoare în toată ţara, însă acum numai la asta nu ne este gîndul. Toţi sîntem foarte îndureraţi", au explicat oficialii forului din Santiago. Jocurile erau programate de Bielsa pentru pregătirea Mondialului din Africa de Sud.

 

Este a doua oară cînd Chile trebuie să-şi anuleze amicale: în toamnă picase cel contra Germaniei din pricina sinuciderii fostului portar Robert Enke.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează